LÄNKSERVICE

Söker du efter alternativa behandlingar, terapeuter, healers, kurser eller medier? Kolla länkarna här nedan så hittar du kanske det du söker. Länkarna är ordnade (i bokstavsordning) i följande kategorier:

  • Alternativa behandlingar, terapeuter, healers och kurser
  • Medier
  • Föreningar
  • Nätverk

Alternativa behandlingar, terapauter, healers och kurser

Akupunktura

Anita Lidbert, Piteå, auktoriserad akupunktör med många strängar på sin lyra. Hon ger bl a medicinsk akupunktur, kinesisk ansiktsläsning, lymfdränage, bindvävsmassage, kinesisk barnmassage, peruansk/shamansk healing, vägledande intuitiva samtal, utrensning av oönskade energier och blockeringar i hemmet samt håller föredrag och kurser.

Andlig kirurgi

Healern Markus Gårdbäck, Karlstad. Besöker nu och då Norrbotten och Västerbotten.

Arctic Gem

Välsorterad webbutik/butik i Skellefteå för kristaller, stenar, produkter för kropp/själ och hantverk med ursprung i olika kulturer. Drivs av Ulla Tikkaoja, alternativ terapeut, kristallhealer, färg- och fengshuikonsult, andlig mentor, smyckesdesigner/tillverkare. Behandlingar, konsultationer och kurser.

Biggans Ayurveda

Biggan (Birgitta) Marklund, Öjebyn, är utbildad i Indien i diverse Ayurvediska behandlingstekniker, bl a olika former av massage, och har i flera omgångar arbetat som assistentlärare tillsammans med sin läromästare i Indien. Hon ger behandlingar i Klassisk ayurvedisk massage, Kundalinimassage, Ayurvedisk yogamassage och Shirodhara. Hon håller även kurser i Ayurvedisk yogamassage, leder yogaklasser och meditationsgrupper samt ger föreläsningar.

Din inre röst

Ninni Rönnqvist, Luleå, ger andlig vägledning via automatisk skrift och andlig healing. Du kan även nå henne via hennes profil på Facebook.

Harmoni & Hälsa

Britt Wikström, Luleå, utbildad Aura-Somaterapeut samt utbildad Healingterapeut, en 2-årig utbildning med Keith Surtees. Ger behandlingar i Regndroppsterapi/Aromaterapi, Aurasoma färgterapi, Taktil massage samt Healing.

Heal4 life 

Jim Frank är Reconnective Healing Foundational & Reconnection-Certified Practitioner och erbjuder i första hand healing i form av Reconnective healing såväl på plats i sin lokal på Kungsgatan 42 i Umeå samt på distans. Läs mer på Jims hemsida. Där finns även länk vidare till den officiella amerikanska hemsidan för Reconnective healing och The Reconnection.

Hjärterum

Tina Strand, Boden, erbjuder behandlingar som Reiki och Nefertiti Kosmisk Healing, kurser inom Reiki och Änglamedvetande samt olika former av rådgivning.

Livsströmmen

Karin Forsberg, Nordmaling, ger kurser, konsultationer och föredrag om Livskunskap, Mayakalendern och Drömtolkning.

Livsstyrka

Regina Mäki, Pajala, ger medial vägledning, kroppsskanning, kristalljusbehandling, millimetervågsterapi.

Mind Jonna

Jonna Buachan är utbildad Reikimaster och har arbetat med healing i 20 år. Hon brinner för att hjälpa människor att må bättre både själsligt, andligt och även det till det yttre. Mind Jonna är en holistisk verksamhet som vill erbjuda tjänster för hela människans välmående. Jonna erbjuder bl a Infinite Light healing, en ny healingform som har kommit till henne genom kanalisering och är fantatiskt kraftfull. Läs mer på hennes hemsida https://www.mindjonna.se

Monicas alternativa behandlingar

Monica Åström, Luleå, healer och medium, som ger behandlingar och konsultationer i bl a Aromamassage, Aurasoma färgterapi, Regndroppsteknik-Aromaterapi, Metamorfos-taktil behandlingsmetod. Utbildad som medium av Terry Evans och som healer av Keith Surtees.

Månljus

Barbro Ljungberg, Boden, erbjuder bl a andevägledning, städning av hemsökta hus, healing, regression, spådom.

Norrkraft

Agneta Eriksson i Gällivare (tidigare Boden) kommer från en släkt med många gåvor inom området healing och medial vägledning. Hon erbjuder healing med olika tekniker (reiki, karuna, shambala, shamansk healing) samt medial vägledning (bl a genom änglakort). Hon gör även själsporträtt (med torra pastellfärger) samt ger healing och medial vägledning på distans. Agneta säger att hon med glädje använder karunatekniken, eftersom den healingen går djupare in i kroppen och att det samtidigt brukar komma en hel del medial vägledning till klienten i samband med den behandlingen. Ta kontakt med Agneta via mejl: norrkraft.ljuset@hotmail.com

Norrshaman

Jörgen I Eriksson, författare och journalist, som driver förlaget Norrshaman och är traditionsbärare inom den nordiska shamanska traditionen och runmagin. Han har studerat och utövat shamanism i över 30 år och har skrivit ett flertal böcker om nordisk och samisk shamanism samt om andliga traditioner bland Navajo.

Jörgen håller nu och då kurser och föreläsningar i Norrbotten.

Schamansidan

Schamansidan vill erbjuda en möjlighet för alla intresserade att lätt kunna finna den terapeut, kurs eller workshop som passar dem bäst och som finns på en ort nära dem. I terapeut-registret finns terapeuter som alla har utbildats i schamansk healing hos Healing the Light Body School (läs mer om denna utbildning). I Aktuellt-sidans kalendarium finns kurser, workshops, föredrag, ceremonier och andra aktuella evenemang med schamansk anknytning som terapeuterna själva håller eller som de arrangerar.

Sierska.se 

I många år har Sierska.se funnits till stöd och hjälp för den som söker svar och behöver råd. Vår erfarenhet saknar motstycke här i landet. Vi är kända för att ta våra klienter på största allvar. Sierska.se möter er med all den respekt och trygghet som ni förtjänar.

Varma hälsningar
Glenn

Sinnlig kunskap

SolKarina Hammare, Umeå, erbjuder behandlingar och kurser i en rad olika ämnen, bl a Reiki-, Sann Essens- och Mediumutbildningar. Hon har även en webbutik med kristaller, änglakort, rökelse m m. Här kan du se hennes distansbehandlingar.

Steget Vidare

Åsa Granskärs hemsida om kurser och rådgivning i auramålning, hypnoanalys, regression, suggessionsterapi, zonterapi, healing, tarot. Tidigare bosatt i Luleå, numera Nyköping. Besöker nu och då Norrbotten och Västerbotten.

Tips och idéer

Ann-Britt Cederwall Moulton arbetar som livsinspiratör, erbjuder samtal, skriver böcker och föreläser. Sedan 1999 har hon erbjudit samtal till personer som av en eller annan anledning tappat fotfästet och balansen i livet. För Ann-Britt är det viktigt att du ska känna dig trygg i samtalet och att du känner att du pratar med någon utomstående som inte är dömande och som kan se objektivt på din situation. Hos Ann-Britt är det ok att du är du, oavsett hur din situation ser ut! 

Traditionell botekonst – shamanism

Staffan Ljungs hemsida om shamanism, behandlingar och kurser. Han håller varje sommar shamankurser i Årrenjarka, Jokkmo

Änglastugan

Gudrun Bäckström, Piteå, ger reiki, regressionsterapi, ögonspegling, fotvård.

Medier

Andlig kirurgi

Transmediet Eva Nordell-Gårdbäck, Karlstad. Besöker nu och då Norrbotten och Västerbotten.

Anettes Andrum

Mediet Anette Gustafson, Göteborg. Besöker nu och då Norrbotten.

Angel on earth

Eva Nordstrand har de senaste 16 åren arbetat heltid med att ge människor medial rådgivning och vägledning. Hon arbetar med en kombiantion av sin mediala (synska) förmåga och tarotkorten. Det innebär att hon tar emot råd och tips från dina hjälpare och guider och förmedlar dem till dig. På det viset kan hon se vad som händer dig under en bestämd tidsperiod eller ge dig vägledning i en viss fråga. Hon har även förmågan att kommunicera med djur. 

Eva M Nyberg

Mediet Eva Nyberg, Boden, utbildad hos Terry Evans.

Creative Experiences

Mediet Terry Evans hemsida. Här kan du bl a boka biljetter till hans storseanser och hitta adresser till de medier han utbildat. Besöker nu och då Norrbotten och Västerbotten.

Ingrid Krianon

Ingrid Krianon, Djurås, föreläser och skriver böcker/kompendier om sina visioner för jorden och om de snabba förändringar som sker politiskt, socialt och mentalt. Hon håller även kurser/seminarier i inspirativt måleri, ledarutbildning, freds-och energiarbete. Besöker nu och då Norrbotten och Västerbotten.

Vägvisaren

Marjette Holmvall, Luleå, medium, hypnoanalytiker och drömterapeut. Ger kurser, håller föredrag och ger konsultationer. Marjette har även en blogg, Vägvisaren, där hon skriver om hur livet talar till oss och om hur de andliga aspekterna i oss gör för att kommunicera med vårt medvetande, samt mycket annat som är värdefullt och tänkvärt.

Lightsoul

Mediet Jill Petersson, Kungsbacka. Besöker nu och då Norrbotten och Västerbotten.

Livsstyrka

Mediet Regina Mäki, Pajala, utbildad hos Terry Evans.

Ljusbärare

Medierna Hasse Nyander och Monika Bertilsson.

Monicas alternativa behandlingar

Monica Åström, Luleå, healer och medium, som ger behandlingar och konsultationer i bl.a. Aromamassage, Aurasoma färgterapi, Regndroppsteknik-Aromaterapi, Metamorfos-taktil behandlingsmetod. Utbildad som medium av Terry Evans och som healer av Keith Surtees.

Månljus

Barbro Ljungberg, Boden, erbjuder bl a andevägledning, städning av hemsökta hus, healing, regression, spådom.

Norrkraft

Agneta Eriksson i Boden kommer från en släkt med många gåvor inom området healing och medial vägledning. Hon erbjuder healing med olika tekniker (reiki, karuna, shambala, shamansk healing) samt medial vägledning (bl a genom änglakort). Hon gör även själsporträtt, med torra pastellfärger, samt ger healing och medial vägledning på distans. Agneta säger att hon med glädje använder karunatekniken, eftersom den healingen går djupare in i kroppen och att det samtidigt brukar komma en hel del medial vägledning till klienten i samband med den behandlingen. Ta kontakt med Agneta via mejl: norrkraft.ljuset@hotmail.com

Rosies sida

Mediet Rosie Bengtssons hemsida. Besöker nu och då Norrbotten och Västerbotten.

Spådam.se

Spådam.se erbjuder healing, spådom, tarot och personlig rådgivning av Sveriges mest framstående nätverk av professionella certifierade medium och andliga vägledare. Varje spådam arbetar under tystnadsplikt. Det kostar 19,90 kr/min att ringa deras betalnummer, 0939-209 90 00. Kostnaden för samtalet kommer på din telefonräkning. Du måste vara över 18 år för att få ringa betalnumret.

Föreningar

Meditationscentrum Ljuskällan

Förening i Boden som regelbundet arrangerar meditationer men även föreläsningar, seanser, kurser i andra ämnen.

Piteå Utvecklingscirkel

Förening i Piteå för andliga sökare.

Nätverk

Lotusblomman.nu

En hemsida om andlighet som drivs av Emelie Fransson. Här kan du läsa om energier (t ex om hur du rensar ditt hem), om medialitet, kristaller, kraftplatser och få tips på böcker.

Kärleksdepartementet/Lovedepartment

Nätverket för införande av ett Kärleksdepartement i regeringen. Vision: Ett världssamfund byggt på villkorslös kärlek. Alla är välkomna att vara med. Initiativtagare: Bo Wennström, Luleå.

Schamansidan

Schamansidan vill erbjuda en möjlighet för alla intresserade att lätt kunna finna den terapeut, kurs eller workshop som passar dem bäst och som finns på en ort nära dem. I terapeut-registret finns terapeuter som alla har utbildats i schamansk healing hos Healing the Light Body School (läs mer om denna utbildning). I Aktuellt-sidans kalendarium finns kurser, workshops, föredrag, ceremonier och andra aktuella evenemang med schamansk anknytning som terapeuterna själva håller eller som de arrangerar.

Wholistic World Vision

Globalt nätverk för planetär transformering genom andlig omskolning, grundat av Simon Peter Fuller.

World Goodwill Triangles

Svensk hemsida om nätverket Den Goda Viljan och Trianglar.

<< Tillbaka till startsidan