KANALISERINGAR

Ingrid Krianons visioner

ingrid

Du hittar de flesta av Ingrid Krianons visioner på hennes hemsida. Undantaget är de visioner för tiden 2016-2023, som hon i två brev under våren 2016 skickat till sina mejlkontakter, däribland till Ljusspridarna. De visionerna går tills vidare bara att läsa här:

Dela gärna länkarna med andra!

St Germain.se (Ny framtida verklighet)

Per Staffan, en av de svenskar som driver sajten St Germain.se och översätter de kanaliserade meddelandena till svenska, säger:

Denna sajt är tillägnad Saint Germain och den nya verklighet som han och andra uppstigna Mästare samt utomjordingar är här för att införa och på så sätt hjälpa Mänskligheten till en högre spirituell tillvaro, för de som vill följa med!

Moder Jord-nätverket (kanaliseringar av Maria  Bertram)

Här finns Maria Bertrams kanaliserade budskap från Kaleidos Plejadiska Rådet, Toisheeba från solsystemet Arrakas, Gudomliga medvetandet samt Dibarak, ledare för den uppstigna civilisationen De Oövervinnerliga.

Moder Jord-nätverkets egen webbsajt är tyvärr nedstängd p g a en hackerattack, men du kan läsa en del av hennes kanaliseringar här på Ljusspridarna:

Moder Jord-nätverket finns också på Facebook.

Maria Bertrams guider fäster ingen större vikt vid datumet 21 december 2012, som av andra kanaler ansetts markera den definitiva övergången till den Nya Andliga Tidsåldern. Kaleidos från Plejadiska rådet anser i stället att Övergången kan komma att ske kring år 2015, senast 2017.

Kaleidos anser dock att överföringen av svart, kvinnlig energi från det svarta hålet i Galaxens centrum når sin kulmen vid just vintersolståndet 2012.

Det här är väldigt kraftfulla mörka kvinnliga energier som är fullständigt rena… och när de träffar Jordens aura så kommer de att aktivera en utrensningsprocess i Jorden. Det kommer att sätta igång väldigt kraftfulla reaktioner hos Jorden… Exakt vad som kommer att ske vet vi inte. Men det vi vet är att det inte (vid det här tillfället, vintersolståndet) kommer att aktivera Övergången, den slutgiltiga övergången till den Nya Andliga Tidsåldern (Från Kanalisering 1 augusti 2012).