10) Oktober 2017

Här presenteras i korthet aktuella arrangemang ordnade efter datum. Klicka på länkarna med ortsnamn för mer detaljerad information!

Piteå 2-5 oktober 2017: Konsultationer i astrologi och homeopati med Jeanette Wik Nytt!

Astrologen och homeopaten Jeanette Wik är tillbaka för nya konsultationer. Det personliga horoskopet kan ge oss en ökad inblick i de vanor och attityder som formar våra val här och nu. Homeopatin utgår från organismens egen inneboende förmåga till självläkning och att denna kan stimuleras med mycket låga doser av en viss substans. Se Piteåsidan.

Umeå 7-8 oktober: Nefertiti kosmisk healing, steg 1 Nytt!

Grundkurs med Solkarina. Lär dig och upplev Nefertiti Kosmisk Healing – en varm, kärleksfull och högvibrerande healingenergi. Metoden är enkel att lära sig och mycket älskad av dem som gått kursen. Se Umeåsidan.

Umeå 14-15 oktober: Bli esoterisk rådgivare och medium! Nytt!

Start för kurs i sju steg med Solkarina. Vi träffas en helg varannan månad. Kärnan i utbildningen är rådgivning från andliga dimensioner. En esoterisk rådgivare kan hjälpa medmänniskor att hitta lösningar i vardagen på både små och stora frågor. Du utvecklar din medialitet och lär dig vad du är bra på. Se Umeåsidan.

Annonser