08) Augusti 2017

Här presenteras i korthet aktuella arrangemang ordnade efter datum. Klicka på länkarna med ortsnamn för mer detaljerad information!

Pääjärvi, Pajala 26-27 augusti: Start för ettårig utbildning till intuitiv/medial vägledare 

Det här är en utbildning för Dig som har en stark vilja av att lära mer om Dig själv på ett djupare plan, att utveckla Dina förmågor och använda dem så att de berikar hela ditt liv. Utbildningen ges i fyra steg under totalt åtta dagar, med internat på ”Villa Intuition” i Pääjärvi, Pajala kommun. Kursledare är Regina Ainosdotter Mäki. Se PajalasidanOBS! Kursen är nu fullbokad!

Piteå 27 och 30 augusti: Yoga och meditation med Birgitta Marklund Nytt!

Nu blir det nya omgångar Yoga för alla med meditation – söndagar (start 27 augusti) och onsdagar (start 30 augusti). Båda dagarna blir det klasser för nybörjare och för dig som yogat förr. Instruktör är Birgitta Marklund. Den avslutande meditationen deltar du i bara om du vill. Du löser säsongkort (fem gånger) eller kommer bara enstaka gånger (drop-in). Prova-på-pris för nybörjare 27 augusti: 50 kr! Se Piteåsidan.

Luleå 29 augusti: Healing och meditation

Vi börjar med att ge individuell healing och avslutar med gemensam meditation. Vi som ger healing är alla utbildade healers. Se Luleåsidan.

Annonser