05) Maj 2017

Här presenteras i korthet aktuella arrangemang ordnade efter datum. Klicka på länkarna med ortsnamn för mer detaljerad information!

Luleå 6-7 maj: Den hållbara människan Ändrad plats!

Festival för andlighet och hälsa. Tredje året! Välkommen både som besökare och som utställare/utövare! Årets mässa har flyttats till Arcushallen och blir därför en del av LuleåMässan Våren 2017. Där möter du lokala utövare och utställare inom alternativ hälsa och andlighet som bl a erbjuder varor till försäljning samt olika prova-på-behandlingar och konsultationer. Samma pris som förut gäller för utställare/utövare. Läs mer på Luleåsidan.

Umeå 6-7 maj: Mirakelmässan Nytt!

Var med och skapa mirakel tillsammans med oss – som utställare och besökare på mässan för kropp, själ och ande! Mirakelmässan bygger på helhetshälsa – som inre harmoni, skönhet, kroppsbehandling, andlig vägledning, träning, coaching, kost, näring, utveckling m.m. för ditt välbefinnande i allmänhet. Tillsammans med våra utställare skapar vi en mötesplats för att öka hälsomedvetandet och andligheten i vårt samhälle. Se Umeåsidan.

Annonser