00) Programserier

Aktuella program (kort presentation av alla aktuella arrangemang)

Boden: Ledd meditation Nytt!

Meditationscentrum Ljuskällan inbjuder till ledd meditation söndagar kl 19.00. Datum för våren 2017: 5 och 12 februari, 5 och 12 mars, 2, 9 och 23 april, 7 och 14 maj. Plats: Föreningslokalen på Kyrkgatan 19 C, 1 tr ner, Boden. Ingen föranmälan, men var på plats senast 18.50. Kom parfymfri. Meditationen kostar 10 kr för medlemmar och 20 kr för icke medlemmar, fika efteråt kostar 10 kr. Läs: Meditationscentrum Ljuskällan.

Luleå 6 februari: Meditation för nybörjare Nytt!

Ge dig själv en fantastisk gåva och möjlighet till ett rikare liv – en självutvecklande kurs i meditation! Under 10 tillfällen får du lära dig olika former av meditationsmetoder som alla kan utföra. Som deltagare får du också inspelade meditationsövningar som du kan ta med dig hem. Arrangör är Vuxenskolan och kursledare är Katarina Nordmark. Läs mer på Luleåsidan.

Luleå: Rosläsning-klärvoajant läsning

Läsningarna görs av tre utbildade medier som även är utbildade i klärvoajant läsning. Du bestämmer själv om du vill att alla tre eller bara en gör din läsning. En klärvoajant läsning fokuserar på det inre, via ande-till-ande-kommunikation, vilket ger användbar information som berör hjärta, sinne och ditt livs riktning. Läsningen består av tre delar, som sammanfattas i ett dokument som du får med dig hem. Se Luleåsidan.

Piteå: Yoga och välmående

Kom i form hos AnamCara. Yogakurser, drop-in-yoga och meditation. Se Piteåsidan.