Aktuella program:

Här ges en översikt med kort presentation av alla aktuella arrangemang – ordnade efter datum i KALENDERN. (De korta presentationerna finns även under månadslänkarna och länken programserier nedan).

• PROGRAMSERIER

Boden: Ledd meditation

Meditationscentrum Ljuskällan inbjuder till ledd meditation söndagar kl 19.00. Datum för våren 2017: 5 och 12 februari, 5 och 12 mars, 2, 9 och 23 april, 7 och 14 maj. Plats: Föreningslokalen på Kyrkgatan 19 C, 1 tr ner, Boden. Ingen föranmälan, men var på plats senast 18.50. Kom parfymfri. Meditationen kostar 10 kr för medlemmar och 20 kr för icke medlemmar, fika efteråt kostar 10 kr. Läs mer här: Meditationscentrum Ljuskällan.

Luleå: Rosläsning-klärvoajant läsning

Läsningarna görs av tre utbildade medier som även är utbildade i klärvoajant läsning. Du bestämmer själv om du vill att alla tre eller bara en gör din läsning. En klärvoajant läsning fokuserar på det inre, via ande-till-ande-kommunikation, vilket ger användbar information som berör hjärta, sinne och ditt livs riktning. Läsningen består av tre delar, som sammanfattas i ett dokument som du får med dig hem. Se Luleåsidan.

Piteå: Yoga och välmående

Kom i form hos AnamCara. Yogakurser, drop-in-yoga och meditation. Se Piteåsidan.

• JUNI 2017

Haparanda 12-15 juni: Konsultationer i astrologi och homeopati Ändrade datum!

Astrologen och homeopaten Jeanette Wik är tillbaka för nya konsultationer i Piteå och Haparanda. Det personliga horoskopet kan ge oss en ökad inblick i de vanor och attityder som formar våra val här och nu. Homeopatin utgår från organismens egen inneboende förmåga till självläkning och att denna kan stimuleras med mycket låga doser av en viss substans. Se Haparandasidan.

Piteå 17-20 juni: Konsultationer i astrologi och homeopati Ändrade datum!

Astrologen och homeopaten Jeanette Wik är tillbaka för nya konsultationer i Piteå och Haparanda. Det personliga horoskopet kan ge oss en ökad inblick i de vanor och attityder som formar våra val här och nu. Homeopatin utgår från organismens egen inneboende förmåga till självläkning och att denna kan stimuleras med mycket låga doser av en viss substans. Se Piteåsidan.

• AUGUSTI 2017

Pääjärvi, Pajala 26-27 augusti: Start för ettårig utbildning till intuitiv/medial vägledare OBS! Kursen är nu fullbokad!

Det här är en utbildning för dig som har en stark vilja av att lära mer om dig själv på ett djupare plan, att utveckla dina förmågor och använda dem så att de berikar hela ditt liv. Utbildningen ges i fyra steg under totalt åtta dagar, med internat på ”Villa Intuition” i Pääjärvi, Pajala kommun. Kursledare är Regina Ainosdotter Mäki. Se Pajalasidan.

• SEPTEMBER 2017

Umeå 9-10 september: Bli esoterisk rådgivare och medium!

Start för kurs i nio steg med Solkarina. Vi träffas en helg varannan månad. Kärnan i utbildningen är rådgivning från andliga dimensioner. En esoterisk rådgivare kan hjälpa medmänniskor att hitta lösningar i vardagen på både små och stora frågor. Du utvecklar din medialitet och lär dig vad du är bra på. Se Umeåsidan!

• APRIL 2018

Pääjärvi, Pajala 14-15 april: Start för ettårig utbildning till intuitiv/medial vägledare Nytt!

Det här är en utbildning för dig som har en stark vilja av att lära mer om dig själv på ett djupare plan, att utveckla dina förmågor och använda dem så att de berikar hela ditt liv. Utbildningen ges i fyra steg under totalt åtta dagar, med internat på ”Villa Intuition” i Pääjärvi, Pajala kommun. Kursledare är Regina Ainosdotter Mäki. Se Pajalasidan.

UTFÖRLIGA presentationer av de aktuella arrangemangen finns på ortssidorna:

Vill du annonsera i KALENDERN? Lämna ett meddelande via Kontakt.