Aktuella program:

Här ges en kort presentation av alla aktuella arrangemang – ordnade efter datum.

PROGRAMSERIER

Boden: Ledd meditation 

Meditationscentrum Ljuskällan inbjuder till ledd meditation söndagar kl 19. Plats: Föreningslokalen på Kyrkgatan 19 C, 1 tr ner, Boden. Ingen föranmälan, men var på plats senast 18.50. Kom parfymfri. Läs mer här: Meditationscentrum Ljuskällan.

Luleå: Rosläsning-klärvoajant läsning

Läsningarna görs av tre utbildade medier som även är utbildade i klärvoajant läsning. Du bestämmer själv om du vill att alla tre eller bara en gör din läsning. En klärvoajant läsning fokuserar på det inre, via ande-till-ande-kommunikation, vilket ger användbar information som berör hjärta, sinne och ditt livs riktning. Läsningen består av tre delar, som sammanfattas i ett dokument som du får med dig hem. Se Luleåsidan.

Piteå: Yoga och välmående

Kom i form hos AnamCara. Yogakurser, drop-in-yoga och meditation. Se Piteåsidan.

ÖVRIGA ARRANGEMANG

 • MAJ 2018

Luleå 29 maj: Healing och meditation med healinggänget

Välkommen till en kväll med healing och meditation! Vi som ger healing är alla utbildade healers. Vi börjar med att ge individuell healing och avslutar med meditation. Ta en nummerlapp när du kommer till healingen. Se Luleåsidan.

• JUNI 2018

Luleå 2 juni: Andlig inspiration – workshop med Britt Wikström

Vill du ha mer glädje, tillit och kärlek i ditt liv? Är du intresserad av din egen utveckling och alternativ hälsa då är denna workshop något för dig.

Under dagen får du kunskap om kroppens energisystem (auran och de sju största chakrana). Du får tips och råd om hur du kan utveckla ditt energisystem med olika verktyg som meditation, självhealing, energiövningar – enkla övningar som du kan tillämpa efter kursen. I dagen ingår även chakrahealing, en guidad änglameditation, samt färg- och doftterapi med tips om hur man på ett enkelt/säkert sätt kan använda eteriska oljor och Aura Soma balansoljor för fysiskt och emotionellt välbefinnande. Se Luleåsidan.

Shamballa – Sverigeturné med ny kosmisk kunskap! Nytt!

Solkarina och Sofia bjuder på en enastående kväll med en unik föreläsning och samtal, där du får ta del av ny kosmisk kunskap och får en behandling med Shamballas ljus och kosmisk omprogrammering. Du får lära dig metoder som du framgångsrikt kan använda i ditt eget liv. Följande orter i norr får besök:

Örnsköldsvik 9 juni Se Övriga Norrland.
Umeå 10 juni Se Umeå.
Piteå 11 juni Se Piteå.
Luleå 12 juni Se Luleå.

Hela Solkarinas och Sofias turnéplan hittar du här.

• JULI 2018

Luleå 20-22 juli: Mentalt och fysiskt mediumskap – helgkurs med Jeff Jones Nytt!

Är du nyfiken och intresserad av fysiskt mediumskap? Har du själv upplevt det någon gång? Är du kanske ett transmedium eller skulle du vilja få sitta i en transcirkel? Kanske du skulle vilja få prova att sitta i ett kabinett? Varmt välkommen till denna helgkurs där Jeff Jones, internationellt medium från Wales, hjälper dig att att utforska din intuition och tar den vidare in i mediumskapet. Se Luleåsidan.

Luleå 24 juli: Storseans med Jeff Jones Nytt!

Jeff Jones, internationellt medium från Wales med över 40 års erfarenhet, håller i denna storseans och skapar en trygg stämning och framför meddelanden till några ur publiken. Varje möte tillför kärlek och läkning och kan förändra mottagarens liv och livsåskådning. Även de som inte får ett direkt budskap, känner av energierna och upplever andevärldens kärlek och visdom. Se Luleåsidan.

Luleå 28-29 juli: Shamballas ljus – helgkurs med Solkarina

Lär dig att vandra dimensionellt på Shamballa och hitta ditt heliga rum, dina vänner, ditt ursprung och din energi! Under helgen så hjälper jag dig att navigera i den 10:e dimensionen på plattformen för enhetsmedvetandet Shamballa. Det är en helgkurs för att expandera din andliga kunskap och öppna upp dig dimensionellt. Se Luleåsidan.

• DECEMBER 2018

Umeå 15-16 december: Shamballas ljus – helgkurs med Solkarina

Lär dig att vandra dimensionellt på Shamballa och hitta ditt heliga rum, dina vänner, ditt ursprung och din energi! Under helgen så hjälper jag dig att navigera i den 10:e dimensionen på plattformen för enhetsmedvetandet Shamballa. Det är en helgkurs för att expandera din andliga kunskap och öppna upp dig dimensionellt. Se Umeåsidan.

UTFÖRLIGA presentationer av de aktuella arrangemangen finns på ortssidorna:

Vill du annonsera i KALENDERN? Lämna ett meddelande via Kontakt.

Annonser