Aktuella program:

Här ges en översikt med kort presentation av alla aktuella arrangemang – ordnade efter datum i KALENDERN. (De korta presentationerna finns även under månadslänkarna och länken programserier nedan).

• PROGRAMSERIER

Boden: Ledd meditation 

Meditationscentrum Ljuskällan inbjuder till ledd meditation åtta söndagar under hösten. Start 3 september kl 19. Plats: Föreningslokalen på Kyrkgatan 19 C, 1 tr ner, Boden. Ingen föranmälan, men var på plats senast 18.50. Kom parfymfri. Läs mer här: Meditationscentrum Ljuskällan.

Luleå: Rosläsning-klärvoajant läsning

Läsningarna görs av tre utbildade medier som även är utbildade i klärvoajant läsning. Du bestämmer själv om du vill att alla tre eller bara en gör din läsning. En klärvoajant läsning fokuserar på det inre, via ande-till-ande-kommunikation, vilket ger användbar information som berör hjärta, sinne och ditt livs riktning. Läsningen består av tre delar, som sammanfattas i ett dokument som du får med dig hem. Se Luleåsidan.

Piteå: Yoga och välmående

Kom i form hos AnamCara. Yogakurser, drop-in-yoga och meditation. Se Piteåsidan.

• AUGUSTI 2017

Piteå 27 och 30 augusti: Yoga och meditation med Birgitta Marklund 

Nu blir det nya omgångar Yoga för alla med meditation – söndagar (start 27 augusti) och onsdagar (start 30 augusti). Båda dagarna blir det klasser för nybörjare och för dig som yogat förr. Instruktör är Birgitta Marklund. Den avslutande meditationen deltar du i bara om du vill. Du löser säsongkort (fem gånger) eller kommer bara enstaka gånger (drop-in). Prova-på-pris för nybörjare 27 augusti: 50 kr! Se Piteåsidan.

Luleå 29 augusti: Healing och meditation 

Vi börjar med att ge individuell healing och avslutar med gemensam meditation. Vi som ger healing är alla utbildade healers. Se Luleåsidan.

• SEPTEMBER 2017

Umeå 23-24 september: Sann Essens och änglamedium 

Start för kurs i fyra steg med Solkarina. Utbildningen tar dig med på en djupare andlig personlig resa. En utbildning till ljusarbetare för uppvaknande och högre energiarbete. Vi träffas fyra helger, varannan månad. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som änglamedium med vägledning samt utbilda i Änglamedvetande. Se Umeåsidan.

Haparanda 26-29 september: Konsultationer i astrologi och homeopati med Jeanette Wik 

Astrologen och homeopaten Jeanette Wik är tillbaka för nya konsultationer. Det personliga horoskopet kan ge oss en ökad inblick i de vanor och attityder som formar våra val här och nu. Homeopatin utgår från organismens egen inneboende förmåga till självläkning och att denna kan stimuleras med mycket låga doser av en viss substans. Se Haparandasidan.

•  OKTOBER 2017

Piteå 2-5 oktober 2017: Konsultationer i astrologi och homeopati med Jeanette Wik

Astrologen och homeopaten Jeanette Wik är tillbaka för nya konsultationer. Det personliga horoskopet kan ge oss en ökad inblick i de vanor och attityder som formar våra val här och nu. Homeopatin utgår från organismens egen inneboende förmåga till självläkning och att denna kan stimuleras med mycket låga doser av en viss substans. Se Piteåsidan.

Umeå 7-8 oktober: Nefertiti kosmisk healing, steg 1

Grundkurs med Solkarina. Lär dig och upplev Nefertiti Kosmisk Healing – en varm, kärleksfull och högvibrerande healingenergi. Metoden är enkel att lära sig och mycket älskad av dem som gått kursen. Se Umeåsidan.

Umeå 14-15 oktober: Bli esoterisk rådgivare och medium!

Start för kurs i sju steg med Solkarina. Vi träffas en helg varannan månad. Kärnan i utbildningen är rådgivning från andliga dimensioner. En esoterisk rådgivare kan hjälpa medmänniskor att hitta lösningar i vardagen på både små och stora frågor. Du utvecklar din medialitet och lär dig vad du är bra på. Se Umeåsidan.

Luleå 28 oktober: Endagskurs i regndroppsteknik/aromamassageterapi Nytt!

Regndroppsbehandlingen är mycket effektiv mot nacke och ryggproblem men har även en god effekt på många andra hälsoproblem. Dessutom en helt underbar doftupplevelse. Kursledare; Britt Wikström. Se Luleåsidan.

• NOVEMBER 2017

Luleå 11 november: Workshop för andlig inspiration Nytt!

En grundkurs för dig som vill känna ditt energisystem och få förståelse för det som når långt utanför din fysiska kropp. Du upptäcker din personliga kraft och hur du får mer glädje, kärlek och inspiration i ditt liv. Kursen vänder sig till dig som är nybörjare men även till dig som vill friska upp ditt minne. Kursledare: Britt Wikström. Se Luleåsidan.

• APRIL 2018

Pääjärvi, Pajala 14-15 april: Start för ettårig utbildning till intuitiv/medial vägledare 

Det här är en utbildning för dig som har en stark vilja av att lära mer om dig själv på ett djupare plan, att utveckla dina förmågor och använda dem så att de berikar hela ditt liv. Utbildningen ges i fyra steg under totalt åtta dagar, med internat på ”Villa Intuition” i Pääjärvi, Pajala kommun. Kursledare är Regina Ainosdotter Mäki. Se Pajalasidan.

UTFÖRLIGA presentationer av de aktuella arrangemangen finns på ortssidorna:

Vill du annonsera i KALENDERN? Lämna ett meddelande via Kontakt.

Annonser