Aktuella program:

Här ges en kort presentation av alla aktuella arrangemang – ordnade efter datum.

PROGRAMSERIER

Boden: Ledd meditation 

Meditationscentrum Ljuskällan inbjuder till ledd meditation söndagar kl 19. Plats: Föreningslokalen på Kyrkgatan 19 C, 1 tr ner, Boden. Ingen föranmälan, men var på plats senast 18.50. Kom parfymfri. Läs mer här: Meditationscentrum Ljuskällan.

Luleå: Rosläsning-klärvoajant läsning

Läsningarna görs av tre utbildade medier som även är utbildade i klärvoajant läsning. Du bestämmer själv om du vill att alla tre eller bara en gör din läsning. En klärvoajant läsning fokuserar på det inre, via ande-till-ande-kommunikation, vilket ger användbar information som berör hjärta, sinne och ditt livs riktning. Läsningen består av tre delar, som sammanfattas i ett dokument som du får med dig hem. Se Luleåsidan.

Piteå: Yoga och välmående

Kom i form hos AnamCara. Yogakurser, drop-in-yoga och meditation. Se Piteåsidan.

ÖVRIGA ARRANGEMANG

• APRIL 2018

Piteå 12, 19 och 26 april 2018:  Yoga och meditation Nytt!

Birgitta Marklund fortsätter med Yoga med meditation för både nybörjare och för dig som yogat förr. Den avslutande meditationen deltar du i bara om du vill. OBS! Ny adress! Se Piteåsidan.

Pääjärvi, Pajala 14-15 april: Start för ettårig utbildning till intuitiv/medial vägledare 

Det här är en utbildning för dig som har en stark vilja av att lära mer om dig själv på ett djupare plan, att utveckla dina förmågor och använda dem så att de berikar hela ditt liv. Utbildningen ges i fyra steg under totalt åtta dagar, med internat på ”Villa Intuition” i Pääjärvi, Pajala kommun. Kursledare är Regina Ainosdotter Mäki. Se Pajalasidan.

 • MAJ 2018

Haparanda 7-9 och 11 maj: Konsultationer i astrologi och homeopati Nytt!

Astrologen och homeopaten Jeanette Wik är tillbaka för nya konsultationer. Det personliga horoskopet kan ge oss en ökad inblick i de vanor och attityder som formar våra val här och nu. Hälsorådgivning med homeopati utgår från organismens egen inneboende förmåga till självläkning och att denna kan stimuleras med mycket låga doser av en viss substans. Se Haparandasidan.

Piteå 14-16 maj: Konsultationer i astrologi och homeopati Nytt!

Astrologen och homeopaten Jeanette Wik är tillbaka för nya konsultationer. Det personliga horoskopet kan ge oss en ökad inblick i de vanor och attityder som formar våra val här och nu. Hälsorådgivning med homeopati utgår från organismens egen inneboende förmåga till självläkning och att denna kan stimuleras med mycket låga doser av en viss substans. Se Piteåsidan.

• JUNI 2018

Shamballa – Sverigeturné med ny kosmisk kunskap! Nytt!

Solkarina och Sofia bjuder på en enastående kväll med en unik föreläsning och samtal, där du får ta del av ny kosmisk kunskap och får en behandling med Shamballas ljus och kosmisk omprogrammering. Du får lära dig metoder som du framgångsrikt kan använda i ditt eget liv. Följande orter i norr får besök:

Örnsköldsvik 9 juni Se Övriga Norrland.
Umeå 10 juni Se Umeå.
Piteå 11 juni Se Piteå.
Luleå 12 juni Se Luleå.

Hela Solkarinas och Sofias turnéplan hittar du här.

• JULI 2018

Luleå 28-29 juli: Shamballas ljus – helgkurs med Solkarina Nytt!

Lär dig att vandra dimensionellt på Shamballa och hitta ditt heliga rum, dina vänner, ditt ursprung och din energi! Under helgen så hjälper jag dig att navigera i den 10:e dimensionen på plattformen för enhetsmedvetandet Shamballa. Det är en helgkurs för att expandera din andliga kunskap och öppna upp dig dimensionellt. Se Luleåsidan.

• DECEMBER 2018

Umeå 15-16 december: Shamballas ljus – helgkurs med Solkarina Nytt!

Lär dig att vandra dimensionellt på Shamballa och hitta ditt heliga rum, dina vänner, ditt ursprung och din energi! Under helgen så hjälper jag dig att navigera i den 10:e dimensionen på plattformen för enhetsmedvetandet Shamballa. Det är en helgkurs för att expandera din andliga kunskap och öppna upp dig dimensionellt. Se Umeåsidan.

UTFÖRLIGA presentationer av de aktuella arrangemangen finns på ortssidorna:

Vill du annonsera i KALENDERN? Lämna ett meddelande via Kontakt.

Annonser