Arkiv 2015-18 Luleå

Healing och meditation med healinggänget

Välkommen till healing och meditation. Vi som ger healing är alla utbildade healers. Vi börjar med att ge healing och avslutar med meditation. Ta en nummerlapp när du kommer till healingen.

Tisdag 29 maj 2018 kl 18.30-21.00

 • Adress: Trädgårdsgatan 26C, Luleå. Kl 18.15 öppnar vi dörrarna, ring på porttelefonen så öppnar vi.
 • Pris: 150 kr. I priset ingår individuell healing, meditation, kaffe, te och frukt. Betala med swish eller kontant (jämna pengar).
 • Anmälan till Monica Åström endast via mejl monica@astrom.net. Bindande anmälan. OBS! avbokning senast 27 maj. Ej avbokad plats debiteras 150 kr.

Kl 18.30 startar vi med Individuell Healing och avslutar kvällen med meditation.  I meditationen vänder vi blicken inåt, stillar oss och väntar in oss själva vilket hjälper att reducera stress, ångest och oro och ersätter detta med förtröstan, glädje som sakta bubblar upp från vårt inre.

Mobiltelefonerna sätter vi på flygläge under healing och meditation. Ta med sockar eller inneskor.

Varmt välkommen!

Healinggänget mitt i Luleå

Andlig inspiration – workshop med Britt Wikström 

Vill du ha mer glädje, tillit och kärlek i ditt liv. Är du intresserad av din egen utveckling och alternativ hälsa då är denna workshop något för dig.

Workshopen vänder sig till dig som har ett öppet sinne och intresse för andlig utveckling.

Lördag 2 juni 2018 kl. 10.00-18.00

 • Lokal: Trädgårdsgatan 26 C, Luleå
 • Pris: 750 kr inkl. moms (i priset ingår fika, frukt samt – för dig som är intresserad scanning av energinivå/balans i auran/chakran)

Vårt mest intuitiva redskap är vår kropp. Förstår du dess språk? Genom att lära känna kroppens energisystem kan du få en större förståelse för dina inre behov som kan hjälpa dig att tolka kroppens signaler och frigöra obalanser.

Under dagen får du kunskap om kroppens energisystem (auran och de sju största chakrana). Du får också tips och råd om hur du kan utveckla ditt energisystem – med olika verktyg som meditation, självhealing, energiövningar, enkla övningar som du kan tillämpa efter kursen.

Du får också doft- och färgterapi – med tips om hur man på ett enkelt/säkert sätt kan använda eteriska oljor och Aura Soma balansoljor för fysiskt och emotionellt välbefinnande.

I dagen ingår också chakrahealing, en guidad änglameditation.

Information och bokning hos Britt Wikström (Boka senast 2018-05 -28):

Varmt välkommen till en inspirerande dag med många nya insikter!

Shamballa – kväll med ny kosmisk kunskap

Solkarina och Sofia bjuder på en enastående kväll med en unik föreläsning och samtal, där du får ta del av ny kosmisk kunskap!

Du kommer att få en behandling med Shamballas ljus och kosmisk omprogrammering. Vi kommer att lära dig hur du skapar flöde i 144 dimensioner en metod du kan använda dagligen i din utveckling.

Under den här kvällen tar vi dig med på en dimensionell resa där du får känna på de högre kosmiska energierna från Shamballa. Du får lära dig mer om Shamballa och varför Shamballa är viktigt för dig och din utveckling. Vi lär dig metoder som du framgångsrikt kan använda i ditt eget liv.

Vi (Solkarina och Sofia) har en nära kontakt med Shamballa sedan barnsben. Vi har fått ett uppdrag av Shamballa att förmedla dess kunskap till människorna. Det ger dig en möjlighet att vakna andligt och väcka minnen från högre dimensioner om den du verkligen är.

Känner Du dig kallad att komma till vårt event? Av nyfikenhet eller att du känner dig dragen till Shamballaenergierna? Då ligger det säkert i din livsplan att du ska vara en del av just den här kunskapen. Vi välkomnar dig att träffa oss och uppleva en gemenskap med de fantastiska Shamballaenergierna för att se hur långt du kan komma i ditt uppvaknande till högre dimensionell kunskap.

Alla deltagare får en Shamballa-gåva värd 500 kr. Boka din plats i god tid, begränsat antal platser.

Tisdag 12 juni kl 18.00-21.30 (insläpp kl 17.30)

Plats: IOGT-NTO, Luleå

Pris: 435 kr (inkl  bokningsaavgift)

Bokning: https://www.ticketmaster.se/artist/shamballa-kvall-med-ny-kosmisk-kunskap-biljetter/996818

Fler orter: Föreläsningen ges också i Piteå (11 juni), Umeå (10 juni) och Örnsköldsvik (9 juni). Mer info och hur du bokar: https://www.ticketmaster.se/artist/shamballa-kvall-med-ny-kosmisk-kunskap-biljetter/996818

Åldersgräns: 18 år.

Mer info på våra hemsidor:

Andlig Inspiration – Kurs/Workshop 

Vill du lära känna ditt energisystem och få förståelse för det som når långt utanför din fysiska kropp. Vill du upptäcka din inre kraft, känna mer glädje, kärlek och inspiration i ditt liv. Är du intresserad av personlig utveckling och alternativ hälsa?

Då är denna workshop något för dig. Workshopen vänder sig till dig som är nybörjare men även till dig som vill friska upp ditt minne.

24 mars 2018 kl. 10.00–18.00

Lokal: Trädgårdsgatan 26 C, Luleå
Pris: 1.000 kr inkl. moms (fika, frukt och kursmaterial ingår samt – för dig som är intresserad – scanning av energinivå/balans i energisystemet/aura/chakran).
Kursledare: Britt Wikström

Vårt mest intuitiva redskap är vår kropp – förstår du dess språk? Ett väl fungerande och balanserat energisystem/chakrasystem ökar vår självkännedom, vår kärlek till oss själva och hjälper oss att förstå och tolka kroppens signaler.

Under dagen får du kunskap om kroppens energisystem (auran och de sju största chakrana). Du får också tips och råd om hur du kan utveckla ditt energisystem med olika verktyg, t.ex. meditation, tankens kraft, energiövningar, doftterapi.

För mer information och bokning:
harmoni.halsa@bredband.net
070-553 58 00
http://www.harmoni-h.se

Varmt Välkommen!
Britt Wikström, Harmoni & Hälsa

Kurs i regndroppsteknik/aromaterapimassage

Regndroppsbehandlingen är mycket effektiv mot nacke och ryggproblem men har även en god effekt på många andra hälsoproblem. Dessutom en helt underbar doftupplevelse.

Datum: 28 oktober 2017

Lokal: Köpmangatan 28, Luleå. Uthyrningsrum med två bäddar finns på adressen,150 kr per bädd.
Kursavgift: 1.000 kr (de eteriska oljorna som används under kursen, kursmaterial samt fika och frukt ingår)
Kursledare: Britt Wikström

De lugnande och rogivande oljorna, minskar stress, öppnar upp energiflödet i kroppen och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Oljorna stärker immunförsvaret, ryggraden, nervsystemet och bekämpar bl.a. inflammationer, bakterier och virus och är naturligt smärtlindrande.

För mer information och bokning:
harmoni.halsa@bredband.net
070-553 5800
http:// http://www.harmoni-h.se

Varmt Välkommen
Britt Wikström, Harmoni & Hälsa

Andlig Inspiration – Kurs/Workshop

Vill du lära känna ditt energisystem och få förståelse för det som når långt utanför din fysiska kropp. Vill du upptäcka din personliga kraft, vill du ha mer glädje, kärlek och inspiration i ditt liv. Är du intresserad av din egen personliga utveckling och alternativ hälsa?

Då är denna grundkurs något för dig. Kursen vänder sig till dig som är nybörjare men även till dig som vill friska upp ditt minne.

Datum: 11 november 2017

Lokal: Köpmangatan 28, Luleå, Uthyrningsrum med 2 bäddar finns på adressen, 150 kr per bädd
Kursavgift: 750 kr (fika och frukt ingår samt kursmaterial)
Kursledare: Britt Wikström

Vårt mest intuitiva redskap är vår kropp – förstår du dess språk? Ett väl fungerande och balanserat energisystem/chakrasystem ökar vår självkännedom, vår kärlek till oss själva och hjälper oss att förstå och tolka kroppens signaler.

Under dagen får du kunskap om auran och de sju största chakrana. Du får också tips och råd om hur du kan utveckla dina chakran med olika verktyg, t.ex. meditation, tankens kraft, energiövningar och boktips.

För dig som är intresserad: Scanning av energinivå/balans i auran och chakrana med hälsoverktyget Crownscopy (ingår i kursavgiften)

För mer information och bokning:
harmoni.halsa@bredband.net
070-5535800
http:// http://www.harmoni-h.se

Varmt Välkommen!
Britt Wikström, Harmoni & Hälsa

Meditation för nybörjare

meditation

Välkommen till en självutvecklande kurs i meditation. Under 10 måndagar får du lära dig olika former av meditationsmetoder som alla kan utföra. Kursen fokuserar på det praktiska genomförandet, men kommer också innehålla teoretiska genomgångar av de olika metoderna.

Du får med hjälp av en kompetent kursledare lära dig hitta den meditationsform som passar dig bäst. Som deltagare får du också med dig inspelade meditationsövningar som du kan ta med dig hem.

Start: Måndag 6 februari 2017 kl. 18:00–20:00, totalt tio måndagar.

 • Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Bangårdsgatan 12A, 97235 Luleå
 • Pris: 900 kr
 • Kursledare: Katarina Nordmark.

Ge dig själv en fantastisk gåva och möjlighet till ett rikare liv!

Varmt välkommen!

Den hållbara människan 

Välkommen både som besökare och utställare/utövare till årets

Festival för andlighet och hälsa 6-7 maj 2017

hallbar-manniska4   

Festival för andlighet och hälsa. Tredje året! Välkommen både som besökare och som utställare/utövare! Årets mässa har flyttats till Arcushallen och blir därför en del av LuleåMässan Våren 2017. Där möter du lokala utövare och utställare inom alternativ hälsa och andlighet som bl a erbjuder varor till försäljning samt olika prova-på-behandlingar och konsultationer. För utställare/utövare gäller samma pris som tidigare.

Plats:  LuleåMässan våren 2017, Arcushallen, Luleå. Ny plats!

Ny kontakt: Arrangör för LuleåMässan är Annika Brännström, som själv har ett brinnande intresse för alternativ hälsa och andlighet. Hennes ambition är att skapa ”en mässa i mässan” med likartade förutsättningar vad gäller utställningsplats och gruppaktiviteter som  förut.  För mer info mejla Annika: info@luleamassan.se

Besökare: Som besökare möter du lokala utövare och utställare inom alternativ hälsa och andlighet som erbjuder varor till försäljning, samt olika prova-på-behandlingar och konsultationer. Du kan även delta vid föreläsningar, workshops, kulturarrangemang med mera.

Utställare/utövare: Det finns tillgång till konferensrum för föreläsningar, yoga, dans etc, men också möjlighet att bygga avskärmningar och/eller väggar för prova-på-behandlingar och konsultationer intill montrarna. Det finns även möjlighet att bygga en scen om så önskas. Meddela LuleåMässans Annika Brännström om du fortfarande vill vara med som utställare/utövare på Arcushallen: info@luleamassan.se 

Den nya tidens medvetande

dennya  katarinan

Föredrag och meditation av och med Katarina Nordmark, lärare och arrangör inom meditation, drömtydning, andlighet m m.

Måndag 12 december 2016 kl 18:30–21:30 (ca)   

 • Plats: Vuxenskolan Luleå, Bangårdsgatan 12 A
 • Pris: 200 kr
 • Anmälan: senast 9 december till katarinanordmark@hotmail.com
 • Övriga frågor: Ring Katarina 070-571 8359 eller maila (se ovan)

Övergången till ett nytt medvetande är kvällens röda tråd. Föredraget handlar delvis om jordens och mänsklighetens historia – ända från Atlantis, men också om nuet och framtiden.

Vad hände egentligen efter 2012? Hade Mayafolket fel?

Det kommer även att handla om helig geometri, d v s Flower of Life – skapelsens urmönster som återfinns i allt levande inklusive vår fysiska kropp och vårt energifält, men också i den nya tidens medvetande.

Efter pausen samlas vi till en gemensam meditation.

Varmt välkommen!

Katarina Nordmark

Tjejkväll: Vi tyder drömmar och ser in i framtiden

LivetstraedgreenVi kommer till dig, t ex din arbetsplats, ditt hem eller annan extern lokal (minst fyra deltagare)

Perfekt med kolleger i samband med personalträff eller after work

Tillsammans med vänner, grannar, på förfesten eller liknande

Innehållet i tjejkvällen:

 • Kvällen inleds med föredrag (ca en timme) om drömmar och drömtydning. Vad är dröm och vad är verklighet? Vad vill drömmarna berätta för oss?
 • Därefter tar vi en paus (ca 30 min) för fika, drinkar eller annan lättare förtäring (det bestämmer du/ni).
 • Sedan får den som vill en personlig läsning med tarotkort (20 min/person), medan övriga ägnar sig åt att tillsammans tyda drömmar.

Datum: Enligt överenskommelse

Tid: Kl 19-21 (eller enligt överenskommelse)

Plats: Du/ni väljer plats

Priser:

 • Föreläsning och workshop om drömmar, 200 kr per person (minst fyra deltagare)
 • Individuell tarotläsning, 200 kr per person (för den som vill)

Frågor och bokning:

 • Katarina Nordmark, tel 070-571 83 59
 • Jeanne Øse Henriksen, tel 070-390 00 95

KatarinaoJeanne

Vi som leder denna workshop är Katarina Nordmark (Four Feather meditation ab) och Jeanne Øse Henriksen (Jeanne – RealEase Terapeut & Livscoach). Vi har tidigare varit verksamma inom nätverket Ljuset i Norr. Båda innehar F-skattsedel.

Varmt välkommen!

Katarina & Jeanne

Innovativa hälsometoder

BorisABoris

Gratis föreläsning med Boris Aranovich – internationellt känd specialist inom hälsa, forskare och författare. Boris kommer att presentera de nya generationernas hälsometoder för egenvård, anpassade till moderna människor för att hjälpa dem att lösa många hälsoproblem. Med hjälp av dessa metoder kan man t ex avsevärt reducera  stress och hjälpa vid problem med depressioner, astma, leder, ryggrad och många många andra hälsoproblem. Alla metoder är vetenskapligt belagda och påvisade ha enormt stor effektivitet.

Måndag 11 april 2016 kl 19–21

Plats: Folkets Hus Ripan, Varvsgatan 39, Luleå

Frågor: ring 070-640 40 33 Monica Åström

Varmt välkommen!

Kurs: Utveckla din fulla potential! 

Universal Heart Luleå oktober

JörgenTranberg

Universell intelligens mellan hjärtats och hjärnans medvetenhet

Inse att ditt medvetande är obegränsat! Kickstart för en  mentorutbildning under tre helger med grundaren av Universal Heart, Jörgen Tranberg, Göteborg.

Du bjuds på en helt unik möjlighet att via gränslandet mellan biologi och kvantfysik se möjligheten att utveckla din fulla potential på alla plan. All kunskap kommer att förankras i den senaste, mest spännande och banbrytande forskningen.

Kursdagar:

 • 30-31 januari 2016
  • Lördag kl 10.30-17.30
  • Söndag kl 09.30-17.30
 • 2-3 april 2016
 • 18-19 juni 2016

Plats: Sunderby folkhögskola, Södra Sunderbyn, Luleå.

Pris: 1.495 kr för hela kursen (tre avsnitt, totalt sex kursdagar). Vid ev avbokning betalas inte summan tillbaka oavsett anledning. Kostnad för logi, fika o mat tillkommer.

NYTT! Betala för en – och ta med en vän GRATIS! Även i april och juni. Du betalar alltså totalt 1.495 kr för två personer under alla sex kursdagarna. Helt galet billigt!

 • Anmälan: via länken mentorutbildning på Universal Hearts hemsida. Följ anvisningarna för anmälan och betalning.
 • Logi: För ev logi ring 0920-26 66 48 måndag-fredag kl 8-15
 • Mat och fika: fm kaffe o smörgås 30 kr, em kaffe och kaka 30 kr, lunchbuffé 78 kr. Mejla bokning av fika och mat under kurshelgen till maria@axter.se Betalning av mat och fika sker i receptionen innan kursstart 10.30

Om kursen

Universal Heart skapades för att bygga broar mellan medvetandeforskning, medicin, neuropsykologi och kvantfysik med vår inre visdom. Det handlar bland annat om att se helheten med ”hela” människan och relationen till miljöer som gynnar oss. Grundaren Jörgen Tranberg har också utfört experimentell live-forskning inför stora publiker runt om i Sverige.

Varmt välkommen!

Jörgen Tranberg med medhjälpare i norr – Karin Johansson, Boden, Anita Åkerlund, Boden, Maria Äxter, Piteå, Barbro Nilsson, Rörbäck, Linda Larsson, Piteå.

Helgkurs med Jörgen I Eriksson: Runmagi och Shamanism 

JörgenIEriksson             Runor

Runorna ingår i en nordisk shamansk kunskapsväg som har återskapats och anpassats till dagens värld. Under dessa kunskapsdagar kommer vi att på djupet undersöka runornas väsen och inneboende kraft för att på ett dynamiskt och nyskapande sätt kunna föra in dem i våra egna liv. Tanken är att deltagarna ska hitta sin egen väg till att kunna använda runorna som hjälpmedel för att tänka och handla i skönhet.

Runorna är portar till Drömtiden, den icke-ordinära verkligheten, och uttrycker totaliteten av all kunskap som finns utspridd överallt i naturen. De innehåller en komplex kosmologi som i grunden stammar från Drömtidens heliga varelser, ”arla i urtid”. De representerar kunskap av Moder Jord och för Moder Jord och de både kan och vill användas för att bringa harmoni och balans till människor, djur, växter och landskap.

Under dessa dagar kombinerar vi runorna med andra traditionella metoder som själsresor, ceremonier och galdersång för att undersöka och utveckla deras fulla potential.

Fredag-söndag 26-28 februari 2016

 • Tider: Fredag kl 18-22, Lördag kl 9-20, Söndag kl 9-16
 • Plats:  Sandviksgatan 40 A, i centrala Luleå
 • Pris: 1.900 kr, varav 1.000 kr i anmälningsavgift
 • Mat och fika:  Fika 20 kr, lunch 75 kr, middag (endast lördag) 75 kr. Paketpris för mat & fika hela helgen 300 kr. Det går även  bra att ta med egen mat.
 • Anmälan: Sänd mail till ljusevent@hotmail.com. För praktiska frågor ring Katarina Nordmark 070-571 83 59 eller Jeanne Øse Henriksen 070-390 00 95. Anmälan blir bindande först när anmälningsavgiften på 1.000 SEK har betalats till Bg 577-2629. Vänligen ange ditt namn. Kursen genomförs om det blir minst nio deltagare. Vid inställd kurs återbetalas anmälningsavgiften, dock inte om du själv lämnar återbud. Max 15 deltagare.
 • Sista anmälningsdag: 29 januari 2016

Jörgen I Eriksson har arbetat med runor och shamanism i 35 år. Han har skrivit ett flertal böcker om nordisk shamanism och om andliga traditioner bland samer och navajoindianer. Hans bok Runmagi och shamanism har översatts till engelska, tyska och estniska. Hans nuvarande arbete är fokuserat på att utveckla kunskaperna om runornas kosmologiska dimensioner och på att återuppväcka, skydda och bevara heliga platser. Detta har bland annat resulterat i boken Heligt landskap – Platser för kraft och kunskap. Mer information finns på www.norrshaman.net

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning

Ljusevent Luleå/

Katarina Nordmark & Jeanne Øse Henriksen

Ceremoni: Läkning av manliga och kvinnliga krafterna 

annika

Varmt välkommen till en ceremoni som leds av Annika Karlsson. Tillsammans fokuserar vi på att skapa helande och läkning mellan den kvinnliga och manliga kraften inom oss själva och i vår värld.

Tisdag 24 november kl 18:30-21:00

 • Plats:  Sandviksgatan 40 A, Luleå
 • Pris:     100 kr
 • Fika:     40 kr
 • Anmälan:  mail till ljusevent@hotmail.com senast söndag 22 november

Välkommen!

Med vänlig hälsning

Ljusevent Luleå/Katarina Nordmark & Jeanne Øse Henriksen

Föredrag: Känslomässig läkning med eteriska oljor

DoTerra

Välkommen till ett mycket intressant föredrag om känslomässig läkning och hantering av det autistiska området med Essentiella oljor. Föreläsare är Carlin Clarke från Utah, USA, som själv är mamma till ett autistiskt barn.

Lördag 21 november 2015 kl 13.00

Plats: Benzeliusgården, Benzeliusvägen, 975 96 Luleå

Kostnad: 175 kr. Gratis om du bokar dig för AromaTouch massagekursen med essetiella oljor 22 november 2015 (se nedan!).

Anmälan:

Essentiella oljor kan lindra känslomässig obalans, ångest, rädsla, depression, spänning, panikångest m.m.

Essentiella oljor påverkar limbiska systemet och hormonbalansen, vilket är en av anledningarna till att oljor balanserar hela det känslomässiga området.

Carlin ger många exempel på oljor som kan användas för de olika specifika problemen och hur daglig användning av oljor kan förbättra vår livskvalitet och känslomässiga balans.

Carlin berättar hur essentiella oljor kan användas för att åtgärda Autistiska beteendemönster som ilska, irritabilitet, otålighet mm. Genom egna erfarenheter har hon kunnat hjälpa sin egen autistiska son med essentiella oljor.

Välkommen!

Kurs: Massagekurs med eteriska oljor

Certifierad AromaTouch-utbildning med Carlin Clarke från Utah, USA. AromaTouch är en enkel appliceringsmetod med eteriska oljor och mjuk massage som passar både nybörjare och experter. Metoden har utvecklats av Dr. David K.Hill för att på ett enkelt, men effektivt sätt använda eteriska oljor och uppnå ett meningsfullt resultat mot stress, toxiner, inflammation och obalanser i det autonoma nervsystemet. 

Dag: 22 november 2015 kl 10-16

Plats: Benzeliusgården, Benzeliusvägen, 975 96 Luleå.

Pris: 1.500 kr inkl moms. Oljor, kursmaterial samt vegetarisk lunch ingår.

Anmälan senast 6 november till: Britt Wikström 070–553 58 00, brittwikstrom@bredband.net

AromaTouch_Class

Kurs: Allt har ett medvetande!

Universal Heart Luleå oktober

JörgenTranbergLär dig om relationen mellan den inre och den yttre världen – och få kunskap som ger dig kraft att påverka! Kurs med Jörgen Tranberg, Göteborg, om universell intelligens mellan hjärtats och hjärnans medvetanhet – om attraktionslagen från neuropsykologiskt, biologiskt, kvantfysiskt, andligt och naturvetenskapligt perspektiv.

Fredag-söndag 23-25 oktober 2015

Plats: Sunderby folkhögskola, Sunderbyn (Luleå)

Tider:

 • Fredag kl 10.30 -17.30
 • Lördag kl 09.30-17.00
 • Söndag kl 09.30-16.00

Om kursen:

Hela projektet med Universal Heart handlar bland annat om att se helheten med ”hela” människan och relationen till miljöer som gynnar oss. Livet är mycket mer än det vi vanligen erfar fysiskt, vi är alla sammankopplande genom olika nätverk. Dessa nät har vi för att kunna ha vår egen fria vilja, fatta våra egna beslut och att vara oberoende. Men det har även påverkat oss negativt, med stress, för höga krav och avskildhet. Detta har gjort att vi faktiskt har tappat vårt eget inre, vårt eget ”nät”.

Tillsammans kan vi återställa det gemensamma ”nätet”, förena alla delar som vi har, och se hela nätverket av orsaker och verkningar, en medvetenhetsprocess. Istället för att placera allt i olika fack som vi är så bra på, är det bättre att försöka förena och smälta samman saker till en enhet, försöka att verkligen njuta av skillnaden mellan dem och få ett bättre kollektivt samarbete med oss själva och andra i vår närhet.

Innehållet i kursen:

 • Synkroniseringens kvantvibration
 • Metafysikens medvetenhet
 • Grundläggande om vår emotionella hormonella kropp
 • Expansion resp. kontraktion i vår biologi och universum
 • Originalets kosmiska rörelseenergi – stillhet
 • Mörk energi – mörk materia – materians polaritet
 • Hjärnans neuroplasticitet – morfiska Matrixfält
 • Kvantfysiska lagar – frekvensmässiga rörelser och vibrationer samt hur denna energi rör sig i universum
 • Struktur och innehåll – forskning, filosofi resp. gudomlighet
 • Kroppens fysiska, emotionella, mentala och spirituella helhet – kvantfysiska lagar
 • Fyra olika Mind – neuropsykologi
 • Mittlinje och organisation – nollpunktfältet
 • Cellen och DNA – epigenitik – embryologi och universums skapande
 • Attraktionslagen – rörelseenergi som uppsöker dig och dess medvetna handling
 • Den mänskliga formens original – embryologi i ett mikro- och makrosammanhang
 • Jaget – medvetenhet – emotionell rörelsekraft – intuitiv rörelsekraft – undermedvetenhet – omedvetenhet
 • Tacksamhet, ödmjukhet, empati, medmänsklighet och försoning/ gränsdragningsprocessen i förlåtelse och barmhärtighetsförståelse – villkorslöshet så som existensiell existens

Kursavgift: 750 kr. Avgiften betalas till Jörgen Tranberg på PG 152 68 98-0. Ange ”ditt namn” och ”Luleå”, så vet vi vem som betalat och vilken kurs det gäller. Vid eventuell avbokning betalas inte summan tillbaka, oavsett anledning. Kostnad för logi, fika och mat tillkommer.

Gör så här: När du betalat kursavgiften till Jörgen Tranbergs pluskonto (se ovan), så mejlar du din anmälan med kontaktuppgifter till en av personerna nedan (som sammanställer deltagarlistan).

Anmälan till:

Sista anmälningsdag: Fredag 16 oktober 2015 – sedan i mån av plats.

Logi: bokas på tel 0920-26 66 48 måndag-fredag kl 8-15

Mat och fika: förmiddagskaffe och smörgås 60 kr, eftermiddagskaffe och kaka 60 kr, lunchbuffé 78 kr. Mejla bokning av fika och mat under kurshelgen till Maria Äxter: mailto: maria@axter.se  Betalning för fika och lunch sker på plats (i receptionen innan kursstart kl 10.30).

Se även Facebookeventet Universal heart: https://www.facebook.com/events/492275524274289/

Varmt välkommen!

Jörgen Tranberg

Hemsida: http://www.universalheart.se/

Blogg: http://universalheart.blogg.se/

Jörgen Tranberg är komplementärmedicinsk terapeut och arbetar framför allt med kraniosakral osteopati tillsammans med sin bror på den egna kliniken i Göteborg.

Föredrag: Tre världsomvälvande händelser i Vattumannens tidsålder

vattumannenBakom kulisserna håller en ny värld på att födas

Välkommen till en föreläsning av Bertil Jönsson om tre världsomvälvande händelser i Vattumannens tidsålder. Dessa händelser har både kosmiska och globala orsaker, och innebär personliga konsekvenser för var och en av oss.

De senaste decennierna har präglats av plötsliga sammanbrott av diktaturer i öst och väst, ökad miljöförstöring, finanskriser samt den ”Arabiska våren” och den ”Amerikanska hösten”. I dag genomgår vi det största och mest genomgripande energiskiftet någonsin på planeten Jorden. Vi står i gryningen till en ny medvetenhet.

I sin föreläsning beskriver Bertil Jönsson bland annat:

 • Orsakerna till det kaos som mänskligheten upplever på jorden idag
 • Begrepp som den ”Arabiska våren” och den ”Amerikanska hösten”
 • De tre världsomvälvande händelserna i Vattumannens Tidsålder som kommer att kulminera i en mycket speciell och unik händelse för hela mänskligheten

Det finns många tecken i tiden och med sin föreläsning vill Bertil Jönsson förmedla en karta och en överblick som hjälper oss att sätta in dagliga världshändelser i sitt rätta sammanhang. Vidare ger han sin beskrivning av den fortsatta utvecklingen på planeten Jorden.

Tisdag 29 september 2015 kl 18-ca 21

Plats:            Sandviksgatan 40 A
Inträde:       200 kr
Fika:              40 kr
Anmälan:     mail till mailto:ljusevent@hotmail.com senast onsdag 24 september 2015

Bertil Jönsson är verksam som föreläsare, rådgivare och mentor. Han är utbildad civilingenjör med bakgrund som bland annat mjukvaruutvecklare och lärare. Han har studerat österländsk och västerländsk psykologi, religion och filosofi, samt även teosofi och esoterik. Under större delen av sitt liv har han praktiserat yoga, meditation och tai chi, samt ägnat sig åt resor i Europa, Nordamerika och Asien.

För ytterligare information vänligen kontakta Katarina Nordmark 070-571 8359 eller Jeanne Øse Henriksen 070-390 0095, eller via mail till mailto:ljusevent@hotmail.com

Varmt välkommen!

Ljusevent / Jeanne & Katarina

Tankens magi – spännande kurs med Boris Aranovich

BorisA

Datum: 19–20 september 2015

Lokal: Folkets Hus Ripan, Varvsgatan 39, Luleå

Pris: 1.900 kr

Lördag kl 10-17

 • Ändra dina mentala inställningar!
 • Hur man i hjärnan skapar prioritering av målet
 • Hur du ökar tankens energi
 • Påverka omständigheter med hjälp av tankarna (praktiska övningar)
 • Hawaiianskt system som tar bort negativa program
 • Praktiska övningar som löser allehanda problem (dåligt självförtroende, övervikt, fattigdomstänk, m.m.)

Söndag kl 10-17

 • Tankens arbete med hjärnan
 • Tankens arbete med inre organ
 • Behandling av olika hälsoproblem
 • Regressionsterapi

Anmälan till Monica Åström 070-640 40 33 eller mail monica@astrom.net. Om du har några funderingar ring eller maila Monica.

Varmt välkommen med din anmälan!

6 september: Kurs i Regndroppsteknik

7 september: Testa giftfria oljor

Regndroppsteknik-sept-2015

Gruppregression med Ann-Sofi Pessa

spiral

Varmt välkommen att delta i en gruppregression med Ann-Sofi Pessa

Tisdag 1 september kl 18.00

Kort om regression…
Regression betyder tillbakagång eller återupplevelse. Det är en visualiseringsmetod där du i ett djupt avslappnat tillstånd vägleds bakåt i tiden till ett tidigare liv för att återuppleva något som behöver frigöras. Det kan vara mönster i ett tidigare liv som följt med till ditt nuvarande liv och som hindrar dig att leva ditt liv fullt ut. Du kan medvetandegöra och bryta detta mönster genom att nå och genomleva ursprungskänslan och därmed lösa blockeringar så att kroppen och själen kan börja hela sig själv. Förutom regression i grupp erbjuder Ann-Sofi även enskilda konsultationer.
Läs mer på http://www.pessa.se

Kort om Ann-Sofi…
Ann-Sofi äger och driver företaget ASPöga SERterapi i Haparanda. Hon är utbildad SER-terapeut vid Akademin för SER terapi i Helsingborg. Hon hjälper människor att bearbeta och hantera sina känslor, och förutom regressionsterapi erbjuder Ann-Sofi även samtalsterapi, meditation, drömterapi, symbolterapi, bildterapi och andningsterapi (EFB – Energy Flow Breathing).
Läs mer på http://www.pessa.se

Tid:              Tisdag 1 september kl 18:00 – ca 21:00 (inklusive fika)
Plats:           Sandviksgatan 40a (föreningslokal i källaren, Brf Ripan)
Pris:             300 kr
Fika:             40 kr (kaffe eller te + 1 fikabröd)
Anmälan:   mail till ljusevent@hotmail.com senast 27 september (OBS! begränsat antal platser)

För ytterligare information ring Katarina 070-571 83 59 eller maila ljusevent@hotmail.com

Med vänlig hälsning

Ljusevent / Katarina & Jeanne

World Peace and Prayer Day

ceremoni2

Vi firar sommarsolståndet och hedrar Moder Jord tillsammans med flera andra grupper runt om i världen och som en del av ECI-projektet (läs mer om det längre ner). Det kostar ingenting att vara med och du behöver inte anmäla dig i förväg. Arrangörer är Annica Karlsson och Katarina Nordmark.

Söndag 21 juni 2015 kl 15.00

Plats: Gültzaudden, Luleå. Ta med något att sitta på, kläder för vädret och lite fika.

Annica Karlsson inleder med en ceremoni, där hon kallar in riktningarna och gör platsen helig. Hennes inspiration är Chief Arvol Looking Horse (bilden ovan), som är den som har gett namn åt dagens event. Efter öppningsceremonin leder Katarina Nordmark en gruppmeditation för att  sända ljus och läkning till Moder Jord. Vi avslutar med pratstund och fika (ta med det du vill ha).

Om någon vill ta foton ber vi att detta sker efter ceremonin.

Alla är hjärtligt välkomna!

Katarina Nordmark och Annica Karlsson

Vi ingår i ett internationellt projekt som heter ECI – A European Citizens Initiative for the Rights of Nature (medborgarförslag för att ge naturen lagliga rättigheter) och som har tre huvudsakliga arbetsområden:

 • Förändra lagstiftningen inom EU
 • Aktivera heliga kraftplatser i Europa
 • Förändra medvetandet genom event och aktiviteter

I samband med klimatkonferensen i Paris i december arrangeras ett stort event som heter ”8000 trummor”. Vi kommer att delta – fast lokalt. Detta återkommer vi om.

Numret 8000 har en mycket speciell relation. Det har visat sig att det behövs ett visst antal människor för att påbörja ett medvetandeskifte, och det finns en profetia som säger:

Den dag då ljudet av åtta tusen heliga trummor förenas blir början på den sanna läkningen av Moder Jord, alla arter och den mänskliga familjen för att kunna leva tillsammans på vägen till helig fred, i harmonisk förening med universum, Moder Natur, samhället, familjen och våra egna hjärtan. Det är dags att bli återförenade och återupptäcka alla frön från de fyra riktningarna för att aktivera kosmisk energi, läka historiska sår samt läka vår Moder Jord genom att respektera våra folks liv, frihet och värdighet.

Du som vill delta i arbetet med att aktivera heliga kraftplatser i Norrbotten i augusti, vänligen kontakta: annica.karlsson0@gmail.com

För mer information om ECI projektet, se

eller kontakta Tiffany Stephens: tiffanystephens7@gmail.com

Trumceremoni vid elden Inställt p g a sjukdom!

brasaTrumkraft

Inför midsommarhelgen hedrar vi kraften och skönheten hos Moder jord. Sommarsolståndet är porten in i andra halvan av året då vår inre energi stärks. Vi tar in kraften som finns på Ormberget och stärker kopplingar till andra heliga platser och kraftlinjer. Ta gärna med trumma eller andra instrument, även sång!

Onsdag 17 juni 2015 kl 18.30 Inställt p g a sjukdom!

Plats: Ormberget, Luleå. Om du kommer från Luleå tar du höger från Bensbyvägen och därefter direkt vänster och följer vägen till grillplatsen.
Pris: 100 kr
Ta med egen mat och dryck. Det går utmärkt att grilla.

Varmt välkommen!
Ljusevent / Katarina & Jeanne

Vi ingår i ett internationellt projekt som heter ECI – A European Citizens Initiative for the Rights of Nature (medborgarförslag för att ge naturen lagliga rättigheter) och som har tre huvudsakliga arbetsområden:

 • Förändra lagstiftningen inom EU
 • Aktivera heliga kraftplatser i Europa
 • Förändra medvetandet genom event och aktiviteter

I samband med klimatkonferensen i Paris i december arrangeras ett stort event som heter ”8000 trummor”. Vi kommer att delta – fast lokalt. Detta återkommer vi om.

Numret 8000 har en mycket speciell relation. Det har visat sig att det behövs ett visst antal människor för att påbörja ett medvetandeskifte, och det finns en profetia som säger:

Den dag då ljudet av åtta tusen heliga trummor förenas blir början på den sanna läkningen av Moder Jord, alla arter och den mänskliga familjen för att kunna leva tillsammans på vägen till helig fred, i harmonisk förening med universum, Moder Natur, samhället, familjen och våra egna hjärtan . Det är dags att bli återförenade och återupptäcka alla frön från de fyra riktningarna för att aktivera kosmisk energi, läka historiska sår samt läka vår Moder Jord genom att respektera våra folks liv, frihet och värdighet.

Låt trumman i ditt hjärta harmoniseras med jordens hjärta. Just här och nu. För att hedra våra förfäder.

Du som vill delta i arbetet med att aktivera heliga kraftplatser i Norrbotten i augusti, vänligen kontakta: annica.karlsson0@gmail.com

För mer information om ECI projektet, se

eller kontakta Tiffany Stephens: tiffanystephens7@gmail.com

Endagskurs i regndroppsterapi 

regndroppMonica Åström bjuder in till endagskurs i regndroppsterapi. Alla kan gå kursen eftersom den inte kräver några förkunskaper. Oavsett om du redan arbetar som terapeut och vill berika ditt eget liv och dina klienter med rena, läkande oljor eller om du ”bara” vill använda oljornas visdom och kunskap till dig själv, din familj, dina husdjur och vänner, så är du hjärtligt välkommen!

Efter utbildningen får du ett kursintyg. Gratis handledning efter kursen och diplomering efter nio elevbehandlingar.

Välj mellan två kurstillfällen:

 • Söndag 17 maj 2015
 • Söndag 7 juni 2015

Regndroppsteknik är en uråldrig kunskap som kombinerar tre holistiska tekniker som tillsammans bildar Regndroppsteknik – en stärkande, grundande och avslappnande behandling:

 1. Aromaterapi. I regndroppsteknik appliceras sju enkla eteriska oljor, två blandningar och en eterisk massageblandning av terapeutisk klass på ryggraden, ryggmuskulatur, nacke och fötter. De terapeutiska väldoftande oljorna kommer från Young Living Essential Oils.
 2. Regndroppsteknik. Den utvecklades under 1980-talet av naturläkaren Dr Gary Young och har sina rötter i Lakotaindianernas ”fjäderstrykningar” som liknar en massageterm som kallas effleurage.
 3. Vita Flexteknik. Det är en gammal tibetansk helande metod som betyder ”vitalitet genom reflexer”. Dess teori är baserad på det faktum att ett lätt tryck på kroppen skapar en elektrisk laddning som är terapeutisk för kroppen.

Plats: Kurslokal i Luleå meddelas senare.

Pris: 1.200 kr. I kursavgiften ingår oljor som används under kursdagen, en kurspärm och kurskompendium med text och bilder på regndroppsbehandlingens olika moment, information om oljorna, säkerhetsföreskrifter samt för- och eftermiddagsfika.

Oljor: Utöver kursavgiften tillkommer 1.200 kr för nio eteriska regndroppsoljor av terapeutisk klass, två massageoljor och en instruktions-dvd. Detta paket räcker för kursen och ytterligare ca 7 behandlingar.

Anmälan och frågor till: kursledaren Monica Åström, tel  070-640 40 33 eller mail monica@astrom.net

Kursprogram:

 • Genomgång/historik av Young Livings eteriska oljor, bakgrunden till regndroppstekniken, genomgång av kursmaterial och säkerhetsföreskrifter.
 • Demonstration av en regndroppsbehandling
 • Deltagarna övar behandlingen på varandra
 • Dagen avslutas med frågor

Gratis handledning efter kursen.

Beställa oljor: Om du vill komma igång och göra behandlingar direkt efter din utbildning så behöver du skaffa produkter. De eteriska oljor som går åt för en behandling kostar ungefär 100 kr. Om du själv vill beställa oljorna så behöver du mitt medlemsnummer 1010577.

Varmt välkommen med din anmälan!

Monica Åström, diplomerad regnsdroppslärare/terapeut

Välkommen till årets andliga festival!

Bild1

Tema: TRUMMA – JORD – URKRAFT

Dag: Torsdag 14 maj 2015 kl 10:00-17:00

På Kristi himmelsfärdsdag 14 maj dukas det upp till ett smörgåsbord av spännande aktiviteter, komplementära behandlingar, intressanta föreläsningar och försäljning av varor utöver det vanliga.

Det är fri entré till själva festivalen. Du betalar endast för de varor/tjänster du köper och de aktiviteter du väljer att delta i (dessa bokas på plats).

Plats: Melderstein Herrgård (utanför Råneå)

Vid årets andliga festival möter du framstående lokala utövare inom alternativ hälsa och andlighet:

 • Norska kustsamerne, earth Livscoach, Livskraft i Luleå AB, Annrummet, Oneness Nordic, Livspuzzel, Kärleksbutiken, Glittra Hälsovägledning, LikaMedLika homeopati, ASPöga SERterapi, Sinnenas Gård, Forsmans Ishavsalger, med flera.
 • Möjlighet till enskilda behandlingar inom t ex andlig healing, homeopati, deeksha, rosläsning, tarotläsning, vägledning med pendel, runor, ”kaffesump”, schamanska behandlingar, toning, massage.
 • Gruppaktiviteter såsom meditation, regression, ceremoni, trumresa och intressanta föreläsningar.
 • Även aktiviteter utomhus om vädret tillåter.
 • Allt till förmånliga festivalpriser så klart!
 • I utställningshallen sker även försäljning av trummor och tillbehör, kosttillskott, änglakort, drömfångare med mera.
 • Herrgårdens restaurang håller öppet och erbjuder både mat och fika.

Helkväll med föreläsning, meditation, trumceremoni, övernattning

Onsdag 13 maj 2015 kl 16:30-ca 21:30

Dagen innan festivalen, d v s onsdag 13 maj, är du välkommen att anmäla dig till en helkväll med föreläsning, meditation och trumceremoni vid elden. Kvällen inkluderar fika vid ankomst, middag, övernattning i dubbelrum samt frukost.

Pris: 800 kr per person (inkl. moms).

Pris utan övernattning: 400 kr per person.

Anmälan senast 30 april mailto:ljusevent@gmail.com Obs! begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Arrangemanget finns på Facebook. Följ oss där och ta del av uppdateringar kring arrangemanget: https://www.facebook.com/events/378112189038924/

För ytterligare information kontakta:
Katarina Nordmark (070-571 83 59) eller Jeanne Øse Henriksen (070-390 00 95)

KatarinaoJeanneVi som anordnar denna festival är Katarina Nordmark (Four Feather meditation ab) och Jeanne Øse Henriksen (Jeanne – RealEase Terapeut & Livscoach). Vi har tidigare ingått i nätverket Ljuset i Norr (2010-2014) och Ljus Framtid. Båda innehar F-skattsedel.

Varmt välkommen!

Katarina  & Jeanne

Andlig festival i Melderstein: Trumma – Jord – Urkraft 

Rotchakra

 

 

 

Inbjudan till dig som vill medverka/ställa ut i en andlig festival i samband med Kristi himmelsfärdshelgen på Meldersteins Herrgård utanför Råneå. Festivalen är en vidareutveckling av förra årets Festival för Kropp & Själ i Andholmen.

Torsdag 14 maj 2015 

Tema: Trumma – Jord – Urkraft

 • Stark representation av samisk andlighet och ursprung
 • Fokus på jorden, hållbarhet och varje människas inre kraft

Festivalen kommer att vara öppen för allmänheten kl 10.00-17.00. I samband med festivalen arrangerar vi ett event redan onsdag 13 maj som kräver anmälan och inkluderar middag och övernattning. Därmed kommer du som utställare inte ha tillgång till festivalområdet förrän tidigast torsdag morgon, 14 maj.

Lunch och fika kommer att finnas till försäljning, även viss möjlighet till övernattning.

För dig som är intresserad att delta som utställare finns erbjudande om:

 • bord för demonstration och försäljning av varor och tjänster
 • konferenslokal för föreläsningar/workshops
 • rum för privata behandlingar/sittningar/massage (ca 30-60 min)
 • stol och litet bord för kortare tarotläsningar eller liknande (ca 20 min)
 • utomhusaktiviteter

Prisindikation: 500-1.000 kr exklusive moms per utställare, beroende på vilka aktiviteter du planerar samt hur mycket plats och tid du vill ta i anspråk (hel dag, förmiddag, eftermiddag, helt bord, halvt bord, etc)

Vänligen hör av dig med intresseanmälan och kort beskrivning av vad du vill göra, vilka resurser du behöver o s v. Först till kvarn gäller.

Kontakt/förfrågan:
E-post:               ljusevent@gmail.com
Katarina:           070–571 83 59
Jeanne:              070–390 00 95

KatarinaoJeanneVi som anordnar denna festival är Katarina Nordmark (Four Feather meditation ab) och Jeanne Øse Henriksen (Jeanne – RealEase Terapeut & Livscoach). Vi har tidigare ingått i nätverket Ljuset i Norr (2010-2014) och Ljus Framtid. Båda innehar F-skattsedel.

Med vänlig hälsning

Katarina  & Jeanne

Workshop: Dansa med din själ!

Dansa - banner2Varmt välkommen att delta i en helt ny workshop med Katarina Nordmark och Jeanne Øse Henriksen!

Hur färdas du genom livet? Är du passagerare eller kapten, förste styrman eller tredje styrman..?

För att förutse framtiden måste man förstå nuet, men också det som varit, d v s din historia. Hur medveten är du om din egen historia, dina familjemönster och ditt kulturella arv? Vem är du i ett större perspektiv? Vilka talanger och förmågor har du med dig?

Denna workshop guidar dig att synliggöra och bearbeta de historiska mönster som styr eller begränsar din personliga utveckling. Genom att läka din historia blir din väg framåt tydligare, mer glädjefylld och lättare!

Kursen består av skräddarsydda övningar, meditationer, föreläsningar, rörelse och healing.

Datum: Lördag- söndag 11-12 april 2015
Tider: Lördag kl 09.30-17.00, söndag kl 09.00-17.00
Plats: Föreningslokal Brf Ripan, Sandviksgatan 40 A, Luleå
Pris: 2.300 kr inkl moms
Mat och fika: Fika 20 kr, lunch 75 kr. Paketpris: 200 kr för fyra fika och två luncher.
Anmälan: Mejl till ljusevent@gmail.com

KatarinaoJeanneVi som leder denna workshop är Katarina Nordmark (Four Feather meditation ab) och Jeanne Øse Henriksen (Jeanne – RealEase Terapeut & Livscoach). Vi har tidigare varit verksamma inom nätverket Ljuset i Norr. Båda innehar F-skattsedel.

Varmt välkommen!

Katarina & Jeanne

Endagskurs: AromaTouch-behandling 

aromatouch

 

 

Kurs med Monica Åström där du får lära dig hur du använder Aroma Touch-oljor i behandlingen. Oljorna är kraftfullt läkande för att rätta till de negativa effekterna av stress, toxiner, inflammation och obalanser samt förstärka och höja det holistiska välbefinnandet. Inga förkunskaper behövs.

Välj mellan två kurstillfällen:

 • Söndag 22 februari 2015 kl 10.00–ca 17.30
 • Söndag 22 mars 2015 kl 10.00–ca 17.30
 • Plats: Luleå. Lokal meddelas efter att anmälningar kommit in.
 • Kurspris: 1.200 kr (oljor för kursdagen ingår i priset). Alla som tidigare har gått Regndroppskursen får ett kraftigt reducerat pris.
 • Övrigt: Fullt utrustat kök finns.

Anmälan till kursledaren Monica Åström, tel 070-640 40 33 eller mail monica@astrom.net

Sista anmälningsdag: 16 februari respektive 12 mars 2015

Det är lätt att lära sig AROMA TOUCH-behandlingen som kan tillämpas med vänner, familj eller i professionella sammanhang. Två oljor används i var och en av de fyra nivåer/sessioner som behandlingen bygger på.

 • Stress-reduktion (Balance Blend & Lavender)
 • Förstärkning av immunsystemet (Melaleuca & OnGuard Blend)
 • Anti-inflammatorisk (Aroma Touch & Deep Blue Blends)
 • Balans (Wild Orange & Pepparmint)

Monica kommer att förklara tillämpningar och i en behandling visa hur de olika oljorna i de fysiska och känslomässiga helande sammanhangen appliceras. Deltagarna kommer att både få och ge en behandling.

 • Genomgång av oljorna som ingår i Aroma Touch
 • Genomgång av Kurskompendium och tekniken o säkerhetsföreskrifter.
 • Kursintyg efter genomgången kurs
 • Gratis handledning efter kursen

Om du vill ha hjälp att beställa oljor, eller beställa genom mig, så ring så hjälper jag dig.

Varmt välkommen!

Monica Åström

Tibetansk healingkurs med Boris Aranovich

Boris Aranovich 073-719 22 27

Nu kommer Boris Aranovich tillbaka med en ny kurs i Luleå! Om du har läst Bioenergihealing av Boris så känner du säkert igen innehållet i kursen Tibetansk healing. Under besöket i Luleå erbjuder han även enskilda behandlingar med Bioenergihealing (5 mars 2015).

Kursdagar: Fredag-söndag 6-8 mars 2015

Plats: IOGT-NTO, Köpmantorget 7, Luleå

Kurspris: 2.900 kr. Anmälningsavgiften på 1.000 kr betalar du till Människans Resurser AB, Pg 328748-9 eller Bg 5839-3547. Om du betalar före 30 december 2014 får du 10 procents rabatt på kurspriset.

Sista anmälningsdag: 25 februari 2015.

Kursanmälan till: Monica Åström, ring 070-640 40 33 eller mejla monica@astrom.net

Dag 1

 • Introduktion av ämne, allmänna regler
 • Hur man skapar energi, praktiska övningar
 • Ta bort yttre blockeringar, valkgrepp
 • Energidiagnostik
 • Ta bort inre blockeringar -energistrethingar – teori och praktiska övningar
 • Arbete med geometriska figurer – tibetanska tekniker – teori och praktiken
 • Egenenergetisk skydd
 • Tibetanska energi tekniker teori och praktik
 • Laddning av energi med tankens kraft och andning

Dag 2

 • Arbete på distans Healing med inre organ och kroppsdelar
 • Healing med kroppens system
 • Synkronisering, överföring av information, diagnostik
 • Arbete med undermedvetna 15.
 • Arbete med associationsförbindelse/traumateori och -praktik
 • Psykoenergosuggestion, teori och praktik

Dag 3

 • Arbete med fantom
 • Arbete med föremål
 • Arbete med vatten
 • Arbete med geopatogena zoner

Varmt välkommen med din kursanmälan!

Bioenergihealing: Torsdag 5 mars 2015

Boris Aranovich erbjuder enskilda behandlingar med Bioenergihealing. Han gör även en hälsokontroll med Alfaapparaten före och efter behandlingen. Tidsåtgång: 1 timme.

Pris: 850 kr

Anmälan till: Monica Åström, tel  070-640 40 33 eller mail monica@astrom.net

Om Boris Aranovich

Boris Aranovich är internationellt känd specialist inom Alternativ medicin, forskare, författare till tio hälsoböcker som översatts till olika språk, författare till metoden ”Bioenergiterapi” och tre interaktiva hälsoprogram. Han har undervisat i bl a USA, Indien, Kina, Sydamerika, Filippinerna, Hongkong, Frankrike, Tyskland. Boris är Magister för Internationella Ekologiska Akademin.

Annonser