Luleå

Det kostar 125 kr att annonsera kommersiella arrangemang i Ljusspridarnas Kalender (med tillhörande ortssidor). Förskottsbetalning gäller. Skicka din annonsbeställning via KONTAKT.

Aktuella arrangemang

Programserier:

 • 2018: Rosläsning-Klärvoajant läsning erbjuds av tre medier, som utbildat sig i klärvoajant teknik.

Övriga program:

 • 20-22 juli 2018: Mentalt och fysiskt mediumskap – fristående helgkurs med Jeff Jones.
 • 20 juli samt 23-24 juli 2018: Privata tider med Jeff Jones. NYTT!
 • 24 juli 2018: Storseans med Jeff Jones.
 • 28-29 juli 2018: Shamballas ljus. Helgkurs med Solkarina.

PROGRAMSERIER:

Rosläsning-klärvoajant läsning

Rosläsning

Vår kommunikation är vanligtvis riktad mot vårt yttre (intellekt, mentalt och känslomässigt) liv. En klärvoajant läsning fokuserar på det inre, via ande-till-ande-kommunikation, vilket ger användbar information som berör hjärta sinne och ditt livs riktning.

Vi är tre personer som erbjuder läsningar på dig. Du väljer om du vill att alla tre eller en av oss gör läsningarna på dig. Alla tre är utbildade i denna teknik och även utbildade medium. Läsningen består av tre delar, som vi sammanfattar och dokumenterar och skickar med dig hem. En del av läsningen är Auraläsning.

Plats: Luleå, adress lämnas vid anmälan.

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar.

 • Pris om alla tre gör läsningen: 1.500 kr.
 • Pris om en gör läsningen: 500 kr.

Anmälan via mail eller tel till: monica@astrom.net, 070-640 40 33.

Om Rosläsning-klärvoajant läsning:

Rosen kan ha vilken form och färg som helst. Den symboliserar dig som själ och hur den förhåller sig till sin inre, högsta kunskap. På bilden här nedan syns ett exempel på hur den kan se ut. Ringen symboliserar tidigare liv och vad du har med dig från det livet som du ska lära dig i ditt nuvarande liv.

Rosläsning1

Stammen visar om du inkarnerat många gånger på jorden. Bladen talar om själsliga kontrakt som du har med, främst barn, men också djur och ibland kommer någon vuxen fram. Det kan vara en partner.

Vi tittar på olika skikt i auran. En auraläsning kan hjälpa dig att få förståelse för vad du som själ går igenom och på det sättet underlätta för dig att ta nästa steg på din resa i livet. En auraläsning är en fantastisk resa in i ditt inre och kunder brukar uppleva det som helande, inspirerande och bekräftande.

Varmt välkommen!

Monica Åström

ÖVRIGA PROGRAM:

Privata tider med Jeff Jones i Luleå NYTT!

 • Fredag 20 juli 2018
 • Måndag-tisdag 23-24 juli 2018

Vi välkomnar era bokningar nu när Jeff åter igen besöker Luleå, både för privata sittningar (30 min), och för healingsessioner (60 min).

Ni bokar er genom att maila till:
info@jeffjones.se eller att ni ringer vår servicetelefon 076 082 1949

En privat konsultation med Jeff kan vara livsomvälvande. Att få bekräftat att våra nära och kära som gått vidare, fortfarande finns runt oss och vill hjälpa oss, är för många otroligt glädjande och betryggande.
Jeff har med sin gedigna erfarenhet lärt sig samarbeta med andevärlden och kan ta kontakt både med anhöriga och guider som vill förmedla budskap till dig.

Jeff har även med sin långa erfarenhet finslipat sin förmåga att vara ett så rent och väl fungerande instrument som möjligt, för de healers och läkare som finns i andevärlden. Dessa använder sig av honom för att kunna verka här på jorden. De har under åren arbetat upp en kärleksfull relation tillsammans, fylld av respekt och omtanke för att kunna samarbeta så effektivt som möjligt

VARMT VÄLKOMNA

Mentalt och fysiskt mediumskap – helgkurs med Jeff Jones 

Jeff Jones och hans team i The Academy of Excellence har många gånger sett den potential som finns i Sverige, och har därför vidareutvecklat våra fristående helgkurser därefter.

Varmt välkommen till denna helgkurs där Jeff hjälper dig att utforska din intuition och tar den vidare in i mediumskapet.

Det finns många sätt att verka som medium t. ex. mentalt mediumskap, inspirerat tal, filosofi, trans, fysiskt mediumskap och Spiritual Healing. Det exakta schemat eller resultatet kan aldrig garanteras utan skapas av varje deltagares inre förmågor. Detta gör varje kurstillfälle unikt, men det gör också att det alltid finns nya erfarenheter och kunskaper att få, även om man har deltagit tidigare.

Jeff kommer att guida dig igenom de olika begreppen samt leda praktiska övningar där du får erfara att du kan så mycket mer än vad du möjligen tror. Innan helgen är över kommer du få vägledning om hur du (om du vill) kan utveckla din förmåga vidare på ett tryggt och seriöst sätt.

Fredag-söndag 20-22 juli 2018

Tider: fredag kl 17.30-21.00, lördag-söndag kl. 09.30-17.00. Vi börjar våra dagar med en enklare frukostfika.

Plats: Meddelas i samband med bokning.

Kursavgift: 4.400 kr per person, varav anmälningsavgift 1.000 kr.

Bokning: via e-post: info@jeffjones.se eller via vår servicetelefon 076-082 19 49.

Storseans med Jeff Jones Nytt!

Jeff Jones, internationellt medium från Wales med över 40 års erfarenhet, håller i denna storseans och skapar en trygg stämning och framför meddelanden till några ur publiken. Varje möte tillför kärlek och läkning och kan förändra mottagarens liv och livsåskådning. Även de som inte får ett direkt budskap, känner av energierna och upplever andevärldens kärlek och visdom.

Tisdag 24 juli 2018 kl 18.30

Plats: PRO:s lokal, Amiralsvägen 18 A, Luleå (gamla Mjölkuddsskolans matsal)

Pris: 270 kr per person

Bokning: via e-post: info@jeffjones.se eller via vår servicetelefon 076-082 19 49. Vänligen uppge namn, mejladress och mobilnummer. Bokningen är bindande.

Shamballas ljus – helgkurs med Solkarina

Lär dig att vandra dimensionellt på Shamballa och hitta ditt heliga rum, dina vänner, ditt ursprung och din energi! Under helgen så hjälper jag dig att navigera i den 10:e dimensionen på plattformen för enhetsmedvetandet Shamballa. Det är en helgkurs för att expandera din andliga kunskap och öppna upp dig dimensionellt.

Lördag-söndag 28-29 juli 2018 (båda dagarna kl 09:00-18:00)

Plats: Adressen i Luleå meddelas i samband med bokning.

Pris: 2.600 kr.

Program:

 • Du får ett automatiskt energiskydd genom att skapa högre frekvenser
 • Lägre vibrationer som skapar problem, sjukdomar och annat släpper taget
 • Den vit vita elden, hur du släpper tanken på energiskydd
 • Shamballas hjärta, hitta platsen inom dig
 • Känner mer flöde, mening och livsglädje
 • Lära dig hitta på Shamballa, en guidad rundtur
 • Läsa i mästarbiblioteket (hitta svaren på alla dina frågor)
 • Vi kommer tillsammans och enskildt att utforska, lära och undersöka Shamballas tempel och omgivningar.
 • Du får övningar för egenarbete när du kommer hem
 • Du får en högre dimensionell kontakt
 • Vad är polariteter och hur släpper man taget på mörkt och tungt?
 • Måste du verkligen välja i livet?
 • Den kännande kroppens kunskap som har sitt centrum i hjärtat så fungerar och ser de kännande kropparna ut
 • Kommunikationen i det tredje ögat och den kännande kroppen.
 • Medvetandets väg in i kroppen, s k nedstigning, vad är skillnad på ned- och uppstigning? Vad innebär en nedstigning för medvetandet?
 • Återfödelse inkarnation av medvetande (tidigare liv)
 • Attraktionslagarna och din hemliga väg

Bokning och information:

Tidigare arrangemang

Annonser