Luleå

Det kostar 125 kr att annonsera kommersiella arrangemang i Ljusspridarnas Kalender (med tillhörande ortssidor och månadssidor). Förskottsbetalning gäller. Skicka din annonsbeställning via KONTAKT.

Aktuella arrangemang

Programserier:

  • 2017: Rosläsning-Klärvoajant läsning erbjuds av tre medier, som utbildat sig i klärvoajant teknik.

Övriga program:

  • 29 augusti 2017: Healing och meditation med healinggänget. Nytt!

PROGRAMSERIER:

Rosläsning-klärvoajant läsning

Rosläsning

Vår kommunikation är vanligtvis riktad mot vårt yttre (intellekt, mentalt och känslomässigt) liv. En klärvoajant läsning fokuserar på det inre, via ande-till-ande-kommunikation, vilket ger användbar information som berör hjärta sinne och ditt livs riktning.

Vi är tre personer som erbjuder läsningar på dig. Du väljer om du vill att alla tre eller en av oss gör läsningarna på dig. Alla tre är utbildade i denna teknik och även utbildade medium. Läsningen består av tre delar, som vi sammanfattar och dokumenterar och skickar med dig hem. En del av läsningen är Auraläsning.

Plats: Luleå, adress lämnas vid anmälan.

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar.

  • Pris om alla tre gör läsningen: 1.500 kr.
  • Pris om en gör läsningen: 500 kr.

Anmälan via mail eller tel till: monica@astrom.net, 070-640 40 33.

Om Rosläsning-klärvoajant läsning:

Rosen kan ha vilken form och färg som helst. Den symboliserar dig som själ och hur den förhåller sig till sin inre, högsta kunskap. På bilden här nedan syns ett exempel på hur den kan se ut. Ringen symboliserar tidigare liv och vad du har med dig från det livet som du ska lära dig i ditt nuvarande liv.

Rosläsning1

Stammen visar om du inkarnerat många gånger på jorden. Bladen talar om själsliga kontrakt som du har med, främst barn, men också djur och ibland kommer någon vuxen fram. Det kan vara en partner.

Vi tittar på olika skikt i auran. En auraläsning kan hjälpa dig att få förståelse för vad du som själ går igenom och på det sättet underlätta för dig att ta nästa steg på din resa i livet. En auraläsning är en fantastisk resa in i ditt inre och kunder brukar uppleva det som helande, inspirerande och bekräftande.

Varmt välkommen!

Monica Åström

ÖVRIGA PROGRAM:

Healing- och meditation med healinggänget Nytt!

Välkommen till healing och meditation. Vi som ger healing är alla utbildade healers. Vi börjar med att ge healing och avslutar med meditation. Ta en nummerlapp när du kommer till healingen.

29 augusti 2017

Adress: Trädgårdsgatan 26C, Luleå. Ring på porttelefonen till samlingslokalen så öppnar vi.

Anmälan till Monica Åström via mail till monica@astrom.net. Om du får förhinder var snäll och meddela Monica så någon annan kan ta den platsen: 070-640 40 33.

Individuell Healing. Du betalar 100 kronor direkt till den som ger dig healing (ta med jämna pengar).

I meditation vänder vi blicken inåt, stillar oss och väntar in oss själva vilket hjälper att reducera stress, ångest och oro och ersätter detta med förtröstan, glädje som sakta bubblar upp från vårt inre.

Mobiltelefonerna sätter vi på flygläge under healing och meditation. Ta med sockar eller inneskor.

Fika: 20 kr (kaffe eller te och kaka)

Välkommen!

Healinggänget mitt i Luleå

Tidigare arrangemang 2015-16

Annonser