Luleå

Det kostar 125 kr att annonsera kommersiella arrangemang i Ljusspridarnas Kalender (med tillhörande ortssidor). Förskottsbetalning gäller. Skicka din annonsbeställning via KONTAKT.

Aktuella arrangemang

Programserier:

 • 2018: Rosläsning-Klärvoajant läsning erbjuds av tre medier, som utbildat sig i klärvoajant teknik.

Övriga program:

 • 29 maj 2018: Healing och meditation med healinggänget. Nytt!
 •  2 juni 2018: Andlig inspiration, workshop med Britt Wikström. Nytt!
 • 12 juni 2018: Shamballakväll med Solkarina och Sofia. Nytt!
 • 28-29 juli 2018: Shamballas ljus. Helgkurs med Solkarina. Nytt!

PROGRAMSERIER:

Rosläsning-klärvoajant läsning

Rosläsning

Vår kommunikation är vanligtvis riktad mot vårt yttre (intellekt, mentalt och känslomässigt) liv. En klärvoajant läsning fokuserar på det inre, via ande-till-ande-kommunikation, vilket ger användbar information som berör hjärta sinne och ditt livs riktning.

Vi är tre personer som erbjuder läsningar på dig. Du väljer om du vill att alla tre eller en av oss gör läsningarna på dig. Alla tre är utbildade i denna teknik och även utbildade medium. Läsningen består av tre delar, som vi sammanfattar och dokumenterar och skickar med dig hem. En del av läsningen är Auraläsning.

Plats: Luleå, adress lämnas vid anmälan.

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar.

 • Pris om alla tre gör läsningen: 1.500 kr.
 • Pris om en gör läsningen: 500 kr.

Anmälan via mail eller tel till: monica@astrom.net, 070-640 40 33.

Om Rosläsning-klärvoajant läsning:

Rosen kan ha vilken form och färg som helst. Den symboliserar dig som själ och hur den förhåller sig till sin inre, högsta kunskap. På bilden här nedan syns ett exempel på hur den kan se ut. Ringen symboliserar tidigare liv och vad du har med dig från det livet som du ska lära dig i ditt nuvarande liv.

Rosläsning1

Stammen visar om du inkarnerat många gånger på jorden. Bladen talar om själsliga kontrakt som du har med, främst barn, men också djur och ibland kommer någon vuxen fram. Det kan vara en partner.

Vi tittar på olika skikt i auran. En auraläsning kan hjälpa dig att få förståelse för vad du som själ går igenom och på det sättet underlätta för dig att ta nästa steg på din resa i livet. En auraläsning är en fantastisk resa in i ditt inre och kunder brukar uppleva det som helande, inspirerande och bekräftande.

Varmt välkommen!

Monica Åström

ÖVRIGA PROGRAM:

Healing och meditation med healinggänget NYTT!

Välkommen till healing och meditation. Vi som ger healing är alla utbildade healers. Vi börjar med att ge healing och avslutar med meditation. Ta en nummerlapp när du kommer till healingen.

Tisdag 29 maj 2018 kl 18.30-21.00

 • Adress: Trädgårdsgatan 26C, Luleå. Kl 18.15 öppnar vi dörrarna, ring på porttelefonen så öppnar vi.
 • Pris: 150 kr. I priset ingår individuell healing, meditation, kaffe, te och frukt. Betala med swish eller kontant (jämna pengar).
 • Anmälan till Monica Åström endast via mejl monica@astrom.net. Bindande anmälan. OBS! avbokning senast 27 maj. Ej avbokad plats debiteras 150 kr.

Kl 18.30 startar vi med Individuell Healing och avslutar kvällen med meditation.  I meditationen vänder vi blicken inåt, stillar oss och väntar in oss själva vilket hjälper att reducera stress, ångest och oro och ersätter detta med förtröstan, glädje som sakta bubblar upp från vårt inre.

Mobiltelefonerna sätter vi på flygläge under healing och meditation. Ta med sockar eller inneskor.

Varmt välkommen!

Healinggänget mitt i Luleå

Andlig inspiration – workshop med Britt Wikström Nytt!

Vill du ha mer glädje, tillit och kärlek i ditt liv. Är du intresserad av din egen utveckling och alternativ hälsa då är denna workshop något för dig.

Workshopen vänder sig till dig som har ett öppet sinne och intresse för andlig utveckling.

Lördag 2 juni 2018 kl. 10.00-18.00

 • Lokal: Trädgårdsgatan 26 C, Luleå
 • Pris: 750 kr inkl. moms (i priset ingår fika, frukt samt – för dig som är intresserad scanning av energinivå/balans i auran/chakran)

Vårt mest intuitiva redskap är vår kropp. Förstår du dess språk? Genom att lära känna kroppens energisystem kan du få en större förståelse för dina inre behov som kan hjälpa dig att tolka kroppens signaler och frigöra obalanser.

Under dagen får du kunskap om kroppens energisystem (auran och de sju största chakrana). Du får också tips och råd om hur du kan utveckla ditt energisystem – med olika verktyg som meditation, självhealing, energiövningar, enkla övningar som du kan tillämpa efter kursen.

Du får också doft- och färgterapi – med tips om hur man på ett enkelt/säkert sätt kan använda eteriska oljor och Aura Soma balansoljor för fysiskt och emotionellt välbefinnande.

I dagen ingår också chakrahealing, en guidad änglameditation.

Information och bokning hos Britt Wikström (Boka senast 2018-05 -28):

Varmt välkommen till en inspirerande dag med många nya insikter!

Shamballa – kväll med ny kosmisk kunskap Nytt!

Solkarina och Sofia bjuder på en enastående kväll med en unik föreläsning och samtal, där du får ta del av ny kosmisk kunskap!

Du kommer att få en behandling med Shamballas ljus och kosmisk omprogrammering. Vi kommer att lära dig hur du skapar flöde i 144 dimensioner en metod du kan använda dagligen i din utveckling.

Under den här kvällen tar vi dig med på en dimensionell resa där du får känna på de högre kosmiska energierna från Shamballa. Du får lära dig mer om Shamballa och varför Shamballa är viktigt för dig och din utveckling. Vi lär dig metoder som du framgångsrikt kan använda i ditt eget liv.

Vi (Solkarina och Sofia) har en nära kontakt med Shamballa sedan barnsben. Vi har fått ett uppdrag av Shamballa att förmedla dess kunskap till människorna. Det ger dig en möjlighet att vakna andligt och väcka minnen från högre dimensioner om den du verkligen är.

Känner Du dig kallad att komma till vårt event? Av nyfikenhet eller att du känner dig dragen till Shamballaenergierna? Då ligger det säkert i din livsplan att du ska vara en del av just den här kunskapen. Vi välkomnar dig att träffa oss och uppleva en gemenskap med de fantastiska Shamballaenergierna för att se hur långt du kan komma i ditt uppvaknande till högre dimensionell kunskap.

Alla deltagare får en Shamballa-gåva värd 500 kr. Boka din plats i god tid, begränsat antal platser.

Tisdag 12 juni kl 18.00-21.30 (insläpp kl 17.30)

Plats: IOGT-NTO, Luleå

Pris: 435 kr (inkl  bokningsaavgift)

Bokning: https://www.ticketmaster.se/artist/shamballa-kvall-med-ny-kosmisk-kunskap-biljetter/996818

Fler orter: Föreläsningen ges också i Piteå (11 juni), Umeå (10 juni) och Örnsköldsvik (9 juni). Mer info och hur du bokar: https://www.ticketmaster.se/artist/shamballa-kvall-med-ny-kosmisk-kunskap-biljetter/996818

Åldersgräns: 18 år.

Mer info på våra hemsidor:

Shamballas ljus – helgkurs med Solkarina Nytt!

Lär dig att vandra dimensionellt på Shamballa och hitta ditt heliga rum, dina vänner, ditt ursprung och din energi! Under helgen så hjälper jag dig att navigera i den 10:e dimensionen på plattformen för enhetsmedvetandet Shamballa. Det är en helgkurs för att expandera din andliga kunskap och öppna upp dig dimensionellt.

Lördag-söndag 28-29 juli 2018 (båda dagarna kl 09:00-18:00)

Plats: Adressen i Luleå meddelas i samband med bokning.

Pris: 2.600 kr.

Program:

 • Du får ett automatiskt energiskydd genom att skapa högre frekvenser
 • Lägre vibrationer som skapar problem, sjukdomar och annat släpper taget
 • Den vit vita elden, hur du släpper tanken på energiskydd
 • Shamballas hjärta, hitta platsen inom dig
 • Känner mer flöde, mening och livsglädje
 • Lära dig hitta på Shamballa, en guidad rundtur
 • Läsa i mästarbiblioteket (hitta svaren på alla dina frågor)
 • Vi kommer tillsammans och enskildt att utforska, lära och undersöka Shamballas tempel och omgivningar.
 • Du får övningar för egenarbete när du kommer hem
 • Du får en högre dimensionell kontakt
 • Vad är polariteter och hur släpper man taget på mörkt och tungt?
 • Måste du verkligen välja i livet?
 • Den kännande kroppens kunskap som har sitt centrum i hjärtat så fungerar och ser de kännande kropparna ut
 • Kommunikationen i det tredje ögat och den kännande kroppen.
 • Medvetandets väg in i kroppen, s k nedstigning, vad är skillnad på ned- och uppstigning? Vad innebär en nedstigning för medvetandet?
 • Återfödelse inkarnation av medvetande (tidigare liv)
 • Attraktionslagarna och din hemliga väg

Bokning och information:

Tidigare arrangemang

Annonser