Boktips

Innehållet på sidan

  • Ann-Britt Cederwall Moulton: Vilse i livet Två böcker för dig som söker en mening med ditt liv och vill uppnå mer balans och harmoni.
  • Solkarina: Fem böcker om olika healingmetoder
  • Solkarina: Akasha-biblioteket En väg till insikt, visdom och lärande
  • Solkarina: Psykometri och energiavläsningar Medial utveckling, steg 1
  • Solkarina: Andliga guider & änglar Medial utveckling, steg 2
  • Solkarina: Munay ki, andinska Inkatraditioner och shamanism
  • Mirjam Tapper: Fyll på din energi! Färg och form för fibromyalgiker
  • MaLou Sundgren: Energimänniskan. Handbok om människans energier Ny, omarbetad upplaga!

Ann-Britt Cederwall Moulton: Böcker för dig som söker mer arbetsglädje, livsglädje och livskvalitet 

bbd67d5ca7-annbritt1kopiaSöker du en mening med ditt liv och kanske vill du uppnå mer balans och harmoni och må bra i rollen som du? Då vill jag tipsa dig om dessa två böcker ur bokserien Vilse i Livet, som jag skrivit:

Meningen med Livet, 40 sidor, 60 kr
Även en björk har tår, 60 sidor, 80 kr

Tillkommer: Porto + kuvert, 32 kr (samma även om du beställer båda)

Böckerna handlar om energi i alla dess former. Hur jag ser på det sanna äkta livet, dess rörelser och skiftningar i både det större och det lilla perspektivet samt hur jag ser på hur vi människor bör förhålla oss till detta. Något att läsa och begrunda under årets mörkare tid! Böckerna kan ge dig ett nytt sätt att se på ditt liv och livet i stort.

55263349ca-Bok 1

Allt startade med att jag fick information om att jag skulle bygga ett medicinhjul. Sagt och gjort! Under mitt utforskande började jag se livet med nya ögon och fler och fler insikter kom för varje dag.

Ett annat resultat som har kommit utifrån detta är min bokserie Vilse i Livet med böckerna ”Meningen med Livet” (bilden t v) och ”Även en björk har tår” (bilden nedan). Äntligen fick jag ordning på alla mina nerkluddade insikter och tankar sen många år tillbaka.

Böckerna handlar om energi och hur jag ser på det sanna äkta livet, dess rörelser och skiftningar i både det större och det lilla perspektivet samt hur jag ser på hur vi människor bör förhålla oss till detta. En inspiration till ett nytt tankesätt, synsätt och varande beträffande livet. Det jag skriver är inget jag vill pracka på dig. Jag hoppas däremot att inspirera dig till att söka din sanning och kanske finns det vissa delar i min sanning som passar även dig.

cb2180a762-Bok 2

Man vet aldrig, i en annan bok kanske jag skriver något helt annat, eftersom livet är i ständig rörelse och förändring och jag med det.

Jag tror på att det underlättar för oss att ha något att falla tillbaka på när livet ger oss möten, situationer och händelser som vi har svårt att acceptera eller förstå . Något du tror på som hjälper dig att förstå den verklighet du möter i din vardag.

Intresserad att köpa och läsa? Skicka mig ett mail till annbritt@tipsochideer.se och skriv vilken/vilka böcker du vill ha och hur många. Så skickar jag dig detaljer för hur du ska betala.

Mer information om mig hittar du på www.tipsochideer.se.

Med vänliga hälsningar

Ann-Britt Cederwall Moulton

Lyft dina mjuka värden – Förbättra kontakten med dina känslor och du förstår dig själv och din omgivning bättre!

 Ann-Britt Cederwall Moulton har arbetat med healing, samtal, kognitiv coaching, föreläsningar och workshops sedan 1999 och titulerar sig idag som Livsinspiratör. Att få inspirera och ge tips och råd lyser igenom i allt det hon gör och hon har alltid varit nyfiken på livet och alla dess skiftningar. Hon har utforskat mycket kring sin egen identitet och person både fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Hennes mål har varit att hitta ett mer harmoniskt och balanserat sätt att leva livet. Det hon har funnit delar hon nu med sig i denna bokserie ”Vilse i Livet”.

Solkarina: Fem böcker om olika healingmetoder

solkarina

 

 

 

 

Solkarina Hammar i Umeå arbetar sedan över 30 år med healing och massage i många olika former, ger kurser och föreläsningar. Här är en översikt över hennes böcker om olika healingmetoder (med utförligare beskrivningar längre ner):

 • Healingmassage, Reikimassage
 • Reiki – naturligt helande och mjuk beröring Handbok för grundkursen
 • Allt om distansReiki Handbok för fortsättningskursen
 • Reikiänglar
 • Rosenhealing

Alla fem böckerna finns att beställa hos:

Mer information om Solkarinas böcker hittar du på hennes hemsida.

Solkarina: Healingmassage, Reikimassage

healingmassage_reikimassage_sinnligkunskap  ISBN 9789197969338

Genom healingmassagen får du lära dig att kombinera massage med Reiki eller den healing du kan. Det ger en djupare helande känsla hos en klient än med bara massage eller bara healing. Du berör på fler nivåer helt enkelt. För hemmabruk.

Massagen ger en djup känsla av en andlig närvaro inombords då man förutom energin även får en fysisk massage över hela kroppen. Vi arbetar med massagen på framsidan, baksidan, ansiktet och benen.

Du får lära dig hur du ger energi samtidigt som du masserar de tre olika kropparna – fysiskt, emotionellt och mentalt. Detta skapar en balans i din andliga kropp. Med hjälp av tekniken kan du förstärka healingen genom att arbeta direkt med healing och massage på den nivå klienten har problemen. Healingmassagen är en mycket kärleksfull beröring och härstammar från Hawaiianska traditioner.

Solkarina har arbetat med den Hawaiianska Lomi-massagen sedan 1993 och med Reiki sedan 1990. Hon har kanaliserat 14 healingmetoder och lärde sig tidigt att kombinera energimetoder med massage. Effekten blev så kraftfull att hon sedan dess lärt ut och använt healingmassagen på människor som behövt ett djupare helande. Hon gick sin första massagekurs 1992 i klassisk massage. Sedan utbildade hon sig vidare 93-94 i Hawaiiansk lomi-massage.

www.sinnligkunskap.se 

Solkarina: Reiki – naturligt helande och mjuk beröring

Handbok för grundkursen

reikigrundkurs-solkarina  ISBN: 978-91-979693-6-9

När du köpt min bok kan du mejla mig så får du gå en gratiskurs där du arbetar med olika själs- och livskartor.

Reiki är världens enklaste metod för helande, avslappning och självkännedom. Alla kan lära sig Reiki, även små barn. Det är lätt att lära sig och kan sedan användas dagligen i livet för att höja livskvaliteten hos dig själv och andra. Under grundkursen får du lära dig hur du ger snabbReiki, gör energibalanseringar, behandlar dig själv med Reiki och ger andra Reiki samt Hatsurei ho-meditationen. Du lär dig också hur du kan använda Reiki på människor, mat, djur och saker. Reiki kan utövas på fritiden eller yrkesmässigt och passar därför alla. Det är lätt att kombinera Reiki med andra beröringsmetoder och massage mm. Reiki är energimedicin.

Med boken som manual för grundkursen utvecklar du din energimedvetenhet och lär dig känna igen de olika sensationerna man kan uppleva när man ger Reiki. Hur känner du igen en blockering? Vad är en blockering? Hur skapar du flöde både i kroppen och i ditt eget liv? Vad betyder de olika upplevelserna du får med Reiki, varmt, kallt, pirrningar, kramp, stickningar osv. Du behöver inga förkunskaper för att lära dig Reiki. Här får du lära dig hur det subtila energisystemet fungerar och vad energianatomi är.

Boken ger dig också råd hur du praktiskt kan strukturera om ditt liv i vardagen. Vad du ska tänka på, den djupare innebörden av orden kropp, själ och ande. Du får lära dig hur du använder de tre tiderna under ett dygn på effektivaste sätt, arbetstiden, relationstiden och den egna tiden. Varför är de viktiga? I kombination med att du lär dig att ge dig själv Reiki dagligen kan du också arbeta med din själskarta, ”meningenmedlivetkartan” i kombination med de tre tiderna. Boken lär dig mer om Reikiprinciperna som Usui, grundaren av Reiki menade kunde skapa mirakler. Som jag brukar säga, Reiki är ingenting man är utan ett förhållningssätt att leva när man väl fått sin aktivering.

Solkarina är en av de mest erfarna Reikilärarna i Sverige. Hon har lärt 100-tals människor Reiki. Författaren har varit ordförande i en svensk Reikiorganisation 2006–2009. Eftersom forskning inom Reikiområdet ligger henne varmt om hjärtat så startade hon 2011 ytterligare en Reikiförening som forskar på Reiki. Hennes förhoppningar är att Reiki en dag ska finnas tillgängligt för alla som vill ha Reiki. Forskningsarbetet och spridandet av Reiki är därför fortlöpande.

 www.sinnligkunskap.se  

Solkarina: Allt om distansReiki

Handbok för fortsättningskursen

distansreiki-solkarina  ISBN 9789197969314

Bonusmaterial för:

 • Andlig utveckling
 • Medial utveckling
 • Healingkirurgi

Allt om Reiki är den perfekta manualen för varje lärare som vill utbilda elever i Reiki 2 och för dig som vill lära dig mer Reiki.

Allt om distansReiki (152 sidor) innehåller tre delar:

 • Den första delen är en handbok för dig som vill lära dig Reiki 2, fortsättningskursen.
 • Den andra delen i boken är förslag på övningar för att utveckla dina mediala och andliga förmågor. Du får lära dig hur du kontaktar andra sidan med Reiki, naturväsen, ditt högre jag, andliga guider, skyddsänglar, kommunicerar med djur och mycket mer.
 • Den tredje delen av boken innehåller övningar för healingkirurgi. Det är psykisk healing där du med hjälp av energifingrar och röntgensyn kan gå djupare in i kroppen och massera upp energiblockeringar.

Solkarina tillhör en av de mest erfarna Reikilärarna i Sverige. Hon har arbetat dagligen med Reiki sedan 1990. Varit ordförande i en av Europas då största Reikiorganisationer. Under våren 2011 startade hon ytterligare en Reikiorganisation som arbetar med kvalitetssäkring av Reiki. Solkarina har skapat tre olika Reikiinriktningar, Fritids Reiki, Friskvårds Reiki och Medicinsk Reiki. Solkarina utbildar både fysiskt och på distans i alla Reikigraderna.

www.sinnligkunskap.se

Solkarina: Reikiänglar

reiki-anglar-solkarina  ISBN 9789163334948

 • Utveckla ditt Reikiflöde
 • Lär dig använda Reikiänglarna

Reikiänglar är en bok för dig som kan Reiki och vill öka dina kunskaper tillsammans med Reikienergin. Du får bl.a. lära dig:

 • Etablera kontakt med Reikiänglarna
 • Skicka Reikiänglarna på uppdrag
 • Skapa en healingbank
 • Skapa djupare helande
 • Reikimeditationer och övningar
 • Skapa heligt rum
 • Förstärka distans och fysiska behandlingar
 • En tre dagars Reiki retreat du kan utföra hemma

Elev: Metoden ger verkligen en stor nytta och förkortar behandlingarna. Jag tycker du förtjänar nobelpriset för denna kurs och jag tackar dig mycket för denna gåva. Min man provade att kalla på sina Reikiänglar och fick också en stark brinnande känsla och var fylld med Reiki på några minuter.

Elev:  Jag tycker om metoden att skicka Reiki till någon. Det passar utmärkt om man inte har möjligheter att ge kontakt Reiki. De personer som jag skickat en Reikiängel till kände behandlingen på samma sätt som när jag ger dem fysiskt.

www.sinnligkunskap.se

Solkarina: Rosenhealing

rosenhealing_solkarina  ISBN 9789163334931

 • Väck ditt kosmiska medvetande
 • Lär dig göra energiöverföringar och healing
 • Återknyt kontakten med ditt sjudimensionella jag

Rosenhealing är en fantastisk energi- och healingmetod för att etablera kontakt med det inre ljuset och kraften. Rosenhealingen väcker kärleken i ditt hjärta.

Metoden höjer dina vibrationer i ditt energifält. Den hjälper dig att återknyta kontakten med en djupare andlig känsla. Du får lära dig hur du gör energiöverföringar, healingbehandlingar och meditationer.

Rosenhealing vänder sig till dig som är intresserad av din andliga och personliga utveckling. En väldigt lätt metod att lära sig.

Elev i Boden: Jag upplevde något nytt nu. Känslan ökade och jag såg i mitt inre hur ljus strömmade från mina handflator, fingrar och fötter. Det kom som en fontän från huvudet och efter ett tag var det som regnbågsfärger som pulsera till ibland. Mest runt huvudet som om hela min kropp var omsluten av ett ljus. En skön känsla. Efteråt under några dagar har jag känt mig lugnare, rastlösheten inom mig har släppt. Jag har lättare att koncentrera mig och bara vara i det jag gör.

Elev i Blekinge: Känner under meditationen hur en värme från hjärtat sakta sprider sig ut i hela kroppen. Känner hur det ångar värme från fotsulorna, fingertopparna och händerna. Jag känner en värme som stiger från hjässan. Jag ser ett vitt starkt ljus i pannan, känner mig lycklig och glad. Värmen i hjärtat finns även kvar efter meditationen, underbart.

www.sinnligkunskap.se

Publicerat 2013-10-12

Solkarina: Akasha-biblioteket – en väg till insikt, visdom och lärande

akasha-biblioteket_sinnligkunskap  ISBN 9789197969307

Akasha betyder eter och är ett samlingsnamn för en plats där alla tankar som tänkts, alla händelser och erfarenheter som någonsin har funnits finns lagrade. Genom att lära dig att gå till platsen som kallas Akasha kan du lära dig att:

 • Hämta svaren på alla frågor du har
 • Se dina och andras tidigare liv för att tolka och förstå svagheter och styrkor hos dig och andra
 • Förstå och se din livsuppgift
 • Möta och etablera kontakter med dina andliga guider
 • Utvecklas och lära dig mer
 • Förstå den självläkande planen

Boken utvecklar dina mediala förmågor och din intuition. Du lär dig hur du kan hämta svaren på alla frågor du har. När du lärt dig läsa ur Akasha blir du din egen rådgivare och coach

En läsare om boken: Många författare har berättat om det esoteriska Akashabiblioteket, men detta är den första boken på svenska som konkret beskriver hur det kan bli tillgängligt för alla. Solkarina beskriver mycket enkelt och tydligt hur man går till väga för att finna det kosmiska biblioteket. Med hjälp av vilja och engagemang kan man utveckla sin intuition och öppenhet för att ta emot information. På ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt presenterar Solkarina metoder för detta.

Boken finns att köpa hos:

Mer information om Solkarinas böcker hittar du på hennes hemsida.

Publicerat 2013-10-13

Solkarina: Psykometri och energiavläsningar

Medial utveckling, steg 1

psykometri-och-energiavlasningar-medial-utveckling-steg-1  ISBN 9789197969321

 • Psykometri – Energiavläsning av föremål och platser
 • Body reading energiavläsningar, människor, djur och relationer
 • Öka din intuition och medialitet

Medial utveckling, steg 1, är den första i en serie av böcker för den som vill utbilda sig till medium eller öka sin intuition och medialitet. Den första boken tar upp psykometri och body readings, energiavläsningar.

Du får lära dig hur du gör energiavläsningar på föremål och platser, läser av framtiden och det förflutna. Genom energiavläsningar kan du också kommunicera med djur och bli en djurpratare. Du kan läsa av erfarenheterna som finns hos vuxna, barn och mellan två människor, relationsavläsningar.

Boken tar upp chakran, karma, teman i livet och våra olika jag, det personliga jaget, det själsliga jaget och det andliga jaget och vad de står för. Du får lära dig mer om chakran, aurakropparna och det kvinnliga, manliga samt hur du tolkar olika färger. Stegvis får du lära dig hur du gör energiavläsningar.

I boken varvas övningar och personliga erfarenheter om hur du kan använda energiavläsningar i det vardagliga livet.

Solkarina har arbetat som medium och hjälpt människor under utveckling i nästan 35 år, så det är en livslång erfarenhet som delas med läsaren. Solkarina blev medveten om sin mediala förmåga redan i tioårsåldern.

Boken finns att köpa hos:

Mer information om Solkarinas böcker hittar du på hennes hemsida.

Publicerat 2013-10-13

Solkarina: Andliga guider & änglar 

Medial utveckling, steg 2 

andligaguider_anglarbok-206x300  ISBN 9789197969352

Lär dig mer om andevärlden – hur du kontaktar den, tar emot budskap och förmedlar information!

I den här boken –  Medial utveckling, steg 2 – får du lära dig att kontakta andliga guider och änglar för att ta emot information från dem. När du arbetar med energiavläsningar så lär du dig också mer om vilka guider och änglar som följer med dig och andra.

Vi går igenom de fyra karmiska nivåerna och våra 12 chakran samt vad våra 12 chakran står för. Du kan sedan göra energiavläsningar på andliga guider och änglar samt förmedla både skriftlig och verbal information från dem.

Du får lära dig vilken funktion skyddsänglar, healingänglar, ärkeänglar, naturväsen, kraftdjur, andliga guider, uppstigna mästare, andra sidan och galaktiska guider har samt hur du enkelt och effektivt kontaktar dem för att ta emot information av dem.

Vilken uppgift har de andliga guiderna och änglarna? Alla människor har hjälp från andevärlden för att vi ska kunna utföra vår livsuppgift på bästa sätt. Genom det kosmiska trädet får du en ökad förståelse för hur andevärlden ger dig information från olika nivåer.

Boken tar också upp hur du renar platser och fyller dem med ljus, vad jordbundna andar, spöken och astralväsen är för något, hur du skapar ett heligt rum och höjer vibrationerna i auran med ljus. Du får lära dig hur du gör en tunnel av ljus dit du kan lägga tung energi när du renar och rensar platser. Vad är tung energi? Varför renar vi?

Du får lära dig hur du på ett trevligt och tryggt sätt kan etablera kontakt med andevärldens olika nivåer och dimensioner. För att kunna vandra fritt och kommunicera med andevärlden så är kunskap om de olika dimensionerna viktig att ha. Då behöver du aldrig känna dig osäker eller otrygg. Du kan istället använda dig av våra vänner i andra dimensioner för att lära dig mer och utvecklas som människa.

Andevärldens budskap skiljer sig beroende på från vilken dimension den kommer och på vem du är som person.

I boken delar jag mina hemligheter och tekniker för att lätt och enkelt etablera kontakter med andevärlden.

En läsare om boken: Mig veterligen finns det ingen svensk motsvarighet till Solkarinas gedigna kursmaterial inom andlig utveckling. Rekommenderar det för alla som vill arbeta med sin förmågor och utveckla dem.

Boken finns att köpa hos:

Mer information om Solkarinas böcker hittar du på hennes hemsida.

Publicerat 2013-10-13

Solkarina: Munay ki, andiska Inkatraditioner och shamanism

munay-ki-andiska-inkatraditioner-shamanism_haftad  ISBN nummer 9789197969345

I den här boken har du en komplett manual för att utföra de tio Munay ki-riterna. Du kan tillsammans med vänner eller i en studiecirkel använda dem som meditation, personlig utveckling och energiöverföringar. Munay ki, andiska traditioner och shamanismen går hand i hand, men det är olika tekniker från olika tidsåldrar och världsdelar.

Författaren väver samman den gamla shamanska traditionen med den nya tidens shamanism. Skillnaden på nawis och chakran som båda är energicenter från olika traditioner i öst och väst. Hur du arbetar med ditt tredje öga för att öka din medialitet och varseblivning genom övningar som är flera hundra år gamla från olika traditioner. Boken tar upp den shamanska drömkonsten, själsåtervinning, hur du hämtar ett kraftdjur eller en lärare, hur du dansar, sjunger och blir ditt kraftdjur.

Du kan prova på att göra shamanska resor tillsammans med naturens olika väsen och lära dig bygga ett eget kraftpaket, en mesa, som blir din medicinpåse. Du får övningar för födelsen och konsten att dö medvetet samt för hur du hanterar mörkerrädsla ur det shamanska perspektivet. Boken väver samman de olika teknikerna till en modern shamansk nivå där det inte längre finns negativ energi. Det är shamanism i den nya tiden.

Du får ta del av Solkarinas egna upplevelser från magiska ögonblick då den shamanska botekonsten utfört mirakel. Du tas också med ut i naturen för att väva samman naturens flöde med det kosmiska flödet som vi alla tillhör. Här ingår flera övningar för att lära sig att känna igen naturens rytmer och fysiskt se naturväsen, liksom övningar för att hitta dig själv och ditt sanna jag genom ditt Inka-frö.

Boken finns att köpa hos:

Ett smakprov ur boken hittar du här: Solkarinas möte med troll!

Mer information om Solkarinas böcker hittar du på hennes hemsida.

Publicerat 2013-10-13

Mirjam Tapper: Fyll på din energi

Färg och form för fibromyalgiker 

Boken ”Fyll på din energi! Färg och form för fibromyalgiker” av Mirjam Tapper är något helt nytt för Sverige eftersom den bygger på färgers helande verkan.

För dem som arbetar med dessa saker är priset på boken 100 kr + porto 33 kr. Bokhandelspriset är 228 kr. Boken är en lämplig present p g a det vackra omslaget, som kan ses på http://www.mitabokforlag.se

Mirjam Tapper har även skrivit en självhjälpsbok för dem som lider av fibromyalgi  och föreläser dessutom om ämnet.

Denna bok är en uppföljning av boken ”Fibromyalgi – kronisk värk och trötthet” som utkom första gången 2005. Den var en självhjälpsbok och rekommenderade metoder för att komma tillrätta med det utbredda och plågsamma fibromyalgisyndromet.

I den boken berördes en del av de idéer som föreliggande bok bygger på. Nämligen att färg och form i våra miljöer påverkar oss, och kanske mer än vi vanligtvis tror. Färger sänder på olika våglängder och innehåller energi. En energi som vi kan ta till oss och göra bruk av. Då bristen på energi och en massiv trötthet är ett av symptomen i fibromyalgi, kan större medvetenhet om hur färger och former påverkar oss bidra till att vi får verktyg i vår hand för att fylla på energin och kraften i vardagen.

För att göra bruk av färgers och formers energi krävs kunskaper. I denna bok får läsaren hjälp att upprätta sitt eget färgkort och att arrangera om föremålen i sina hem med hjälp av den urgamla läran om Feng shui. Man får också handfasta råd om hur man kan tillämpa kunskapen om färgers verkan för att uppnå inre balans och harmoni.

Boken innehåller också rekommendationer om mat och dryck som bygger på de rätta färgerna för fibromyalgiker. Boken kan även användas av dem som lider av andra värksjukdomar eller av hälsomedvetna människor överhuvudtaget.

Publicerat 2012-11-23

MaLou Sundgren: Handbok om människans energier

energimanniskan

 • Energimänniskan – den personliga och andliga utvecklingens dimensioner. Pris: 280 kr + porto 45 kr.  Ny omarbetad upplaga!
 • Du kan också köpa CD-skivor med guidade övningar från boken.

MaLou Sundgrens bok ”Energimänniskan – den personliga och andliga utvecklingens dimensioner” är en handbok om chakran, auran, tidigare liv, m.m. Författaren har arbetat i 30 år med människans energier,  bl.a. med akupunktur, och har gett ut boken på eget förlag.

MaLou Sundgren bor i Stockholm, men har rötterna i Vuollerim i Norrbotten.

Läs mer på hennes hemsida: Centaurconsult 

Beställ boken direkt från författaren: tel 08-716 46 79 eller via e-post: m1@centaurconsult.com

MaLou Sundgren säger om sin bok:

Här beskriver jag mina erfarenheter av våra energisystem – chakrana och auran – och deras inflytande på vårt fysiska, känslomässiga, mentala och andliga välbefinnande. När våra stora energipunkter, chakrana, inte är öppna eller i balans, drabbas vi av olika symptom, både fysiska som känslomässiga.

Jag skriver om ANDNINGENS betydelse för vårt välbefinnande. Alla övningar kräver djupandning för att vara effektiva.

Jag beskriver dessutom hur TIDIGARE LIV påverkar vårt liv idag och i framtiden; och varför vi tillåter oss att vara ”offer” i stället för att ta makten över vårt liv.

Filosofiska spörsmål om ”varför vi inte gör det goda vi vill… utan istället det onda vi inte vill…”, ”viljans frihet”, samt ”Vad är Gud” diskuteras…

Boken innehåller en mängd olika övningar, bl a:

 • Modersmeditation
 • Chakrabalansering
 • Färgmeditation
 • Dynamisk meditation, som är en effektiv metod att befria sig från gamla negativa beteendemönster och skapa sig ett bättre liv i fysiskt och mentalt välbefinnande.

Uppdaterat 2014-11-04