OM MIG & SAJTEN

img_2812_400x600 Fotograf: Petra Hall

Lite om mig…

Jag heter Gun Holmström och bor i Piteå sedan 2006. Född i Örnsköldsvik, men utvandrad till Norrbotten där jag bott i större delen av mitt vuxna liv. Numera pensionär som påtar i trädgården, skottar snö, umgås med vänner, läser, skriver och gör en och annan hemsida :-).

Efter ett helt yrkesliv inom media (45 år) så har jag svårt att hålla mig borta från att förmedla de spännande saker jag själv läser och hör om, och nu vill jag dela med mig av vad jag finner under mitt sökande kring de mer existensiella frågorna.

Det blir kanske inte bara sådant som räknas som andligt och personlighetsutvecklande material, utan också tankar om politiken, miljön och energifrågorna. Både här hemma och ute i världen. Allt hänger ihop. Vi är alla ett.

… och om sajten

KALENDERN på den här sajten är lite speciell. Den är tänkt att föra samman arrangörer och sökare, dvs att de som har något att erbjuda (i främst Norrbotten och Västerbotten) lätt ska kunna nå dem som söker – och att de som söker lätt ska hitta det som erbjuds. Eftersom Kalendern hanteras helt manuellt (och det är tidsödande) så tar jag numera betalt av dem som annonserar kommersiella arrangemang. Det finns dock även ett gratisalternativ för kontakten mellan arrangörer och sökare: ANSLAGSTAVLAN. Använd den!

Många i Ljusspridarnas nätverk har generöst bidragit med ARTIKLAR till den här sajten. Jag säger ett stort, varmt tack till dem: Ni gör världen vackrare! 🙂

Bidra också du till att förbättra innehållet på Ljusspridarna genom att skriva egna artiklar. Hör av dig med förslag via KONTAKT!

Kloka ord som lyser upp min väg:

Det förflutna är aldrig förflutet – det är under ständig revidering och omarbetning.

Annonser