SENASTE NYTT!

Unityflaggan i topp för global enhet och fred!

Unity

”International Flag of the Planet Earth”. Design: Oskar Pernefeldt (2015).

Nya visioner från Ingrid Krianon!

Du hittar de flesta av Ingrid Krianons visioner på hennes hemsida, men de senaste årens visioner hittar du även här: Ingrid Krianons visioner.

Läs de senaste här:

Kanalisering av Maria Bertram: Kosmos frigörelse

I denna stora kanalisering genom Maria Bertram berättar Det Högre Jaget om mänsklighetens ursprung samt om hur situationen på Jorden idag hänger samman med en kosmisk kamp mellan destruktiva och positiva krafter – en kamp som nu har fått sin upplösning!

I texten presenteras de två ursprungliga destruktiva krafterna från bortom vårt Kosmos, som har infiltrerat Kosmos och Jorden, och som all annan manipulation av mänskligheten härstammar från, nämligen den destruktiva versionen av den vita manliga energin och den destruktiva versionen av den svarta kvinnliga energin. Makteliten på Jorden, och alla de destruktiva civilisationer och väsen som manipulerat mänskligheten genom historien, har fungerat som marionetter för någon av dessa två krafter.

Det Högre Jaget berättar också om en glädjande, avgörande kosmisk händelse som nyligen skett och som är kopplad till dessa krafter.

Se Kosmos frigörelse.

Dimensionell kunskap med Solkarina och Sofia

Solkarina (Hammar) och hennes väninna Sofia (Gustafsson) har startat en ny webbsida, Dimensionell kunskap där de delar med sig av sina esoteriska kunskaper i olika former, framförallt genom radiosamtal, som du hittar här: http://www.dimensionellkunskap.se/radio/

Solkarina: Änglar, guider och våra 12 chakran

solkarinaSolkarina Hammar i Umeå är en flitig skribent som även bidrar till innehållet på Ljusspridarna. Hon skriver bl a så här om chakran:

Den som vill arbeta som medium behöver känna till var de andliga guiderna finns och vilka nivåer de befinner sig på. Vill du lära känna någon av dessa andliga guider eller änglar behöver du också förstå de olika nivåerna. Man kan dela upp nivåerna inom de andliga planen i 12 steg. Dessa hör samman med våra 12 chakras, 12 nivåer men totalt 144 nivåer. En nivå står för en dimension och innebär en viss förståelse, kunskap och insikt.

Läs mer: Chakran

Fler tips:

Annonser och nyhetsbrev:

  • Ljusspridarnas Kalender samt Nyhetsbrevet upphörde 1 januari 2019!
  • Annonser på ANSLAGSTAVLAN är gratis. Följ anvisningarna där.
Detta inlägg publicerades i Andligt sökande. Bokmärk permalänken.