SENASTE NYTT!

Unityflaggan i topp för global enhet och fred!

Unity

”International Flag of the Planet Earth”. Design: Oskar Pernefeldt (2015).

Moder Jord-nätverket är tillbaka!

Efter fyra år av tystnad är Moder Jord-nätverket tillbaka – med en ny hemsida och med nya fullmånemeditationer för att hela Moder Jord!

Bakom det långa avbrottet ligger en personlig tragedi som Manne Lindberg kan berätta om först nu. Han och hans livskamrat Maria Bertram förlorade ett barn. Kort därefter avled även Maria i bröstcancer!

Manne skriver:

”Jag har vägletts till att nu skriva om den osannolika, omtumlande och traumatiska resa som jag och Maria varit med om som ljusarbetare sedan vi började driva Moder Jord-nätverket tillsammans 2009.

Texten börjar med den ofattbara tragedin, och utvecklas sen till en hjärtöppnande och medvetandeexpanderande andlig bergochdalbana. Jag vägleddes genom hela skrivandeprocessen och fick spektakulära tecken och häpnadsväckande kanaliserade budskap längs vägen,”

Här kan du läsa hela Manne Lindbergs berättelse:

DET SOM INTE FICK HÄNDA
– En personlig berättelse från en ljusarbetare mitt i ett kosmiskt drama

Healingsessionerna för Moder Jord är också tillbaka i samband med varje fullmåne.

Se Moder Jord-nätverkets nya hemssida med massor av ny information!

Nya visioner från Ingrid Krianon!

Du hittar de flesta av Ingrid Krianons visioner på hennes hemsida, men de senaste årens visioner hittar du även här: Ingrid Krianons visioner.

Läs de senaste här:

Kanalisering av Maria Bertram: Kosmos frigörelse

Maria Bertram, andlig vägledare, healer, medium

I denna stora kanalisering genom Maria Bertram berättar Det Högre Jaget om mänsklighetens ursprung samt om hur situationen på Jorden idag hänger samman med en kosmisk kamp mellan destruktiva och positiva krafter – en kamp som nu har fått sin upplösning!

I texten presenteras de två ursprungliga destruktiva krafterna från bortom vårt Kosmos, som har infiltrerat Kosmos och Jorden, och som all annan manipulation av mänskligheten härstammar från, nämligen den destruktiva versionen av den vita manliga energin och den destruktiva versionen av den svarta kvinnliga energin. Makteliten på Jorden, och alla de destruktiva civilisationer och väsen som manipulerat mänskligheten genom historien, har fungerat som marionetter för någon av dessa två krafter.

Det Högre Jaget berättar också om en glädjande, avgörande kosmisk händelse som nyligen skett och som är kopplad till dessa krafter.

Läs mer om  Kosmos frigörelse här på Ljusspridarna.

Artikeln finns också på Moder Jordnätverkets nya hemssida. Bakom hemsidan står Marias make, Manne Lindberg.

Solkarina: Änglar, guider och våra 12 chakran

solkarinaSolkarina Hammar i Umeå är en flitig skribent som även bidrar till innehållet på Ljusspridarna. Hon skriver bl a så här om chakran:

Den som vill arbeta som medium behöver känna till var de andliga guiderna finns och vilka nivåer de befinner sig på. Vill du lära känna någon av dessa andliga guider eller änglar behöver du också förstå de olika nivåerna. Man kan dela upp nivåerna inom de andliga planen i 12 steg. Dessa hör samman med våra 12 chakras, 12 nivåer men totalt 144 nivåer. En nivå står för en dimension och innebär en viss förståelse, kunskap och insikt.

Läs mer: Chakran

På Sol-Karinas hemsida Sinnlig kunskap hittar du bl a hennes kurser, böcker och behandlingar.

Fler tips:

Annonser och nyhetsbrev:

  • Ljusspridarnas Kalender samt Nyhetsbrevet upphörde 1 januari 2019!
  • Annonser på ANSLAGSTAVLAN är gratis. Följ anvisningarna där.
Detta inlägg publicerades i Andligt sökande. Bokmärk permalänken.