SENASTE NYTT!

Unityflaggan i topp för global enhet och fred!

Unity

”International Flag of the Planet Earth”. Design: Oskar Pernefeldt (2015).

Astrologen om 2018: Bygg broar mellan gårdagen och nuet! Nytt!

JeanetteWik Astrologen Jeanette Wik skriver om det nya året:

Så är det dags för ett nytt år att ta scenen – ett år som i hög grad präglas av planeten Saturnus skifte från Skytten till Stenbocken samt planeten Uranus skifte från Väduren till Oxen. Dessa större och mer långsiktiga planetövergångar (transiter) speglar en möjlighet att omorganisera strukturer som har stagnerat i sin form och kasta loss från ramar, attityder och mönster som inte längre ger dig plats att växa.

Läs mer: Astrologiska prognoser.

Nymånen 18 december 2017: Håll fötterna på jorden – och sikta på klarast lysande stjärnan!

Astrologen Jeanette Wik skriver om den nya måncykeln:

Snart står ett nytt år i dörren med nya vägval runt hörnet och möjligheter att motiveras, engageras och inspireras. Skyttens tema som inleder den aktuella måncykeln påminner dig om att hålla fötterna på jorden när du siktar mot stjärnorna och fokusera på den stjärna som för dig lyser klarast.

Läs mer: Astrologiska prognoser.

Fullmånemeditation 2 januari 2018: Hela Moder Jord!

Delta i Moder Jord-nätverkets globala fullmånemeditationer för att hela vår jord! Under healingsessionerna hjälper vi Jorden att aktivera och sprida den kvinnliga energin från hennes inre kärna, energi som det finns ett enormt underskott av idag i både Jordens och människans energisystem. Plats: Där du befinner dig. Tid: kl 20.00-20.30.

Läs mer: Moder Jord-nätverket.

Kanalisering av Maria Bertram: Kosmos frigörelse

Moder Jord-nätverket presenterar en ny, stor kanalisering av Maria Bertram. I kanaliseringen berättar Det Högre Jaget om mänsklighetens ursprung samt om hur situationen på Jorden idag hänger samman med en kosmisk kamp mellan destruktiva och positiva krafter – en kamp som nu har fått sin upplösning!

I texten presenteras de två ursprungliga destruktiva krafterna från bortom vårt Kosmos, som har infiltrerat Kosmos och Jorden, och som all annan manipulation av mänskligheten härstammar från, nämligen den destruktiva versionen av den vita manliga energin och den destruktiva versionen av den svarta kvinnliga energin. Makteliten på Jorden, och alla de destruktiva civilisationer och väsen som manipulerat mänskligheten genom historien, har fungerat som marionetter för någon av dessa två krafter.

Det Högre Jaget berättar också om en glädjande, avgörande kosmisk händelse som nyligen skett och som är kopplad till dessa krafter.

Se Kosmos frigörelse.

Visioner från Ingrid Krianon!

Du hittar de flesta av Ingrid Krianons visioner på hennes hemsida, men hennes senaste visioner hittar du även här:

Esoterisk radio med Solkarina och gäster

solkarina Solkarina Hammar samtalar med gäster på YouTube-kanalen Esoterisk radio om olika andliga och mediala ämnen, om livet och livsfrågorna. De har inga manuskript utan talar fritt ur hjärtat.

 

 • Frekvenshöjningar Vad är det och vad är astralväsen? Hur och vad man kan göra för att få frekvenshöjningar.
 • Nefertiti kosmisk healing Vad det är och hur det grundades, om healingprocesser, ta betalt och andra frågor kring helande.
 • Det högre jaget Vad är det högre jaget? Hur får jag kontakt med det?
 • Karma Detta är ett stort begrepp men vi kastar oss in i samtalet om karma för att göra det lite ljusare och klarare. Jag går också igenom olika karmiska nivåer, hur vi i de karmiska nivåerna kan hitta vår plats i livet och livsuppgift.
 • Vad menas med olika dimensioner? Solkarina, Katti och Maggan samtalar kring ämnet dimensioner, vad det är och hur vi kan använda oss av det praktiskt.
 • Akasha-biblioteket Samtal med Solkarina, Katti och Maggan.

Du kan också hitta samtalen på Solkarinas hemsida: http://sinnligkunskap.se

Solkarina: Änglar, guider och våra 12 chakran

solkarinaSolkarina Hammar i Umeå är en flitig skribent som nu även bidrar till innehållet på Ljusspridarna. Hon skriver bl a så här om chakran:

Den som vill arbeta som medium behöver känna till var de andliga guiderna finns och vilka nivåer de befinner sig på. Vill du lära känna någon av dessa andliga guider eller änglar behöver du också förstå de olika nivåerna. Man kan dela upp nivåerna inom de andliga planen i 12 steg. Dessa hör samman med våra 12 chakras, 12 nivåer men totalt 144 nivåer. En nivå står för en dimension och innebär en viss förståelse, kunskap och insikt.

Läs mer: Chakran

Fler nyhetstips:

 • Anslagstavlan Senaste nytt om nya arrangemang.
 • Boktips: Solkarina Hammar presenterar nio av sina böcker, om bl a Reiki och andra healingmetoder, om Andliga guider och änglar, Akashabiblioteket och Munay ki.
 • En ny värld. Inspirerande länkar till enskilda, grupper och nätverk som arbetar för En ny värld – i fred, kärlek och harmoni.
 • Kanaliseringar. Sida med tips på länkar till sidor med kanaliserade meddelanden (skrivna på svenska eller översatta till svenska) om vad som händer på vår jord och om vad vi kan vänta oss av framtiden.
 • Hjälp oss nu! Skriv under en öppen inbjudan till Galaktiska Ljusfederationen om att hjälpa oss lösa problemen på jorden.
 • Länkservice Länkar till bl a medier, healers och alternativa terapeuter.
 • Mayakalendern: Myter och fakta.
 • Moder Jord-nätverket Kanaliserade meddelanden av Maria Bertram..
 • Saiba Gotes kanaliseringar.

Annonser och Nyhetsbrev:

 • Annonser i KALENDERN kostar 125 kr per styck för kommersiella arrangemang. Förskottsbetalning gäller. Skicka din annonsbeställning via KONTAKT. Du får sedan info om hur du betalar.
 • Annonser på ANSLAGSTAVLAN är gratis. Följ anvisningarna där.
 • Ljusspridarnas Nyhetsbrev är gratis. Anmäl dig med din mejladress via KONTAKT.
 • Om du har anmält dig, men ändå inte får Nyhetsbrevet: Har du bytt adress och glömt meddela det? Eller har nyhetsbrevet hamnat i din Skräpkorg?

KALENDERN:

Klicka på länken Aktuella program så får du hela översikten – med kort presentation av alla aktuella arrangemang i Kalendern.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Andligt sökande. Bokmärk permalänken.